Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Prirodno sveži i efikasni.

Otkrijte naše nove Roll-On dezodoranse za 24-časovnu zaštitu od neprijatnih mirisa, koji vam obezbeđuju celodnevno samopouzdanje – bez soli aluminijuma.

Citrus – prirodna svežina

Iskričavo svež miris za svakoga, sa prirodnim esencijalnim uljima limuna i verbene, koji  će vaše telo osvežiti  i pružiti mu dodatnu energiju.

Saznajte više

Nar – senzualna svežina

Egzotičan, ženstven miris sa esencijalnim uljima opčinjavajuće pomorandže, slatke artemizije i baršunaste vanile. Spremite se i krenite, svežina će dugo potrajati.

Saznajte više

Muški – okrepljujuća svežina

Aktivan, muški miris sa esencijalnim uljima verbene, drvenastog ruzmarina i vetivera. Za intenzivnu, celodnevnu svežinu.

Saznajte više

Znojenje je prirodno, ali nema potrebe da se brinemo zbog neprijatnih mirisa. Dezodoransi sa prirodnim esencijalnim uljima će vam obezbediti svežinu, bez zatvaranja pora.

Čista koža i efikasan dezodoran su najbolja kombinacija.

Odaberite dezodorans koji vam prija i svakodnevno ga nanosite na čistu kožu. Pročitajte naše činjenice o tome kako i zašto vaše telo proizvodi znoj i saznajte kako da se najbolje prilagodite.

Saznajte više

Otkrijte naše nove Roll-On dezodoranse

Roll-On dezodorans sa prirodnim limunom, jednostavan za nanošenje.
Roll-On dezodorans sa prirodnim esencijalnim uljima, bez soli aluminijuma, jednostavan za nanošenje.
Praktičan Roll-On dezodorans sa prirodnim esencijalnim uljima, bez soli aluminijuma.