Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Kupanje je zabavno!

WELEDA donosi novo zabavno brčkanje u vaša kupatila uz pomoć tri proizvoda, koja u sebi sadrže šampon i gel za kupanje, specijalno formulisana za decu.

Naši fantastični 2u1 šamponi i gelovi za kupanje nežno čiste kožu i kosu vaše dece, pri čemu ne izazivaju suzenje očiju. Formulacije sa uljem organskog susama održavaju prirodnu vlažnost kože, bez isušivanja. Razvijene sa decom i za decu, naše vesele mirisne note u zabavnim tubicama dopašće se baš svakom detetu. Uz ove proizvode 100% prirodnog porekla i poznati WELEDA kvalitet, Vi se takođe možete lepo osećati, a Vaše dete može otkriti svoju novu zabavnu rutinu kupanja.  

Nežno čiste, ne izazivaju suzenje očiju

U našim veoma blagim formulacijama se nalaze negujući sastojci poput ulja organskog susama i čistači biljnog porekla, koji se mogu svakodnevno koristiti za čišćenje osetljive kože. Ostavljaju je gipkom i mekom, a kosu Vašeg deteta negovanom. Dermatološki je dokazano da su proizvodi 2u1 pogodni za sve tipove kože.

Razvijeno sa decom, za decu

Ovu liniju proizvoda smo razvili uz naš tim mališana. Pored toga što su blage formulacije posebno razvijene za decu od tri godine pa naviše, na pakovanjima su zabavne životinje i svetle, vesele boje koje će se dopasti Vašem detetu. Takođe, koristili smo 25% recikliranih komponenti u materijalu od kog su napravljene tubice. 

Zabava u tubici uz mirise prirode

Želeli bismo da upravo sada možete da pomirišete naše tri predivne mirisne note, jer su parfimeri iz Welede obavili sjajan posao pri kreiranju mirisa koji će se dopasti svakom detetu. Otkrijte auru toplote, pozitivne energije i sreće.

Vanila

Veseo, sladak miris vanile, uz voćkaste note mandarine. Ovaj delikatni, razigrani miris odiše toplinom i negom.

Saznajte više

Limun

Iskričavo-voćkasti citrusni miris sjedinjuje esencijalna ulja limete i limuna, čime stvara pozitivno, aktivno i energično raspoloženje. Osvežavajući miris pun pozitivne energije.

Saznajte više

Pomorandža

Živopisno esencijalno ulje pomorandže se stapa sa toplom vanilom i stvara miris koji budi lepa osećanja. Voćkasto i slatko, donosi svežinu i radost.

Saznajte više

U harmoniji sa čovekom i prirodom

Tajna naših receptura nalazi se u prirodi. Rezultat su proizvodi za negu koji jačaju prirodnu snagu kože dajući impulse tamo gde su neophodni - sasvim individualno za lepotu koja dolazi iznutra, a koja se vidi i oseća.

Organski susam iz Meksika

Ulje organskog susama je glavni sastojak brojnih Weleda proizvoda, od osvežavajućih gelova za tuširanje do linije za negu beba. Ulje organski uzgajanog susama održava vlažnost kože, obnavlja prirodne masnoće i štiti kožu od isušivanja.

Saznajte više

Ko smo mi?

Sve je počelo 1921. godine kao farmaceutska laboratorija, sa sopstvenim vrtom lekovitog bilja, a danas je vodeći svetski proizvođač holističke prirodne kozmetike, kao i lekova za antropozofsku terapiju.

Naša priča

Naši novi dečiji 2u1 šamponi i gelovi za tuširanje