Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Sertifikati i priznanja

• Prirodni i organski sastojci

• Održivi proces proizvodnje

• Ekološke prakse

• Bez sintetičkih boja i mirisa

• Bez silikonskih ulja, bez sastojaka na bazi petroleja

• Bez testiranja na životinjama

• Bez iradijacije gotovih proizvoda ili biljnih sastojaka

 

Svaki proizvod se ispituje od strane nezavisnih sertifikacionih kompanija a neprofitna organizacija NaTrue kontroliše kvalitet kriterijuma. Prvi Weleda proizvod sa NaTrue oznakom se pojavio na tržištu u proleće 2009.

 

 

NaTrue i Weleda

Naši preparati sa NaTrue sertifikatom su 100% prirodni. Cilj nam je da koristimo samo potpuno prirodne sastojke koji su ubrani u prirodi ili organski uzgajani.

Nacrt NaTrue sertifikata utvrđen je od strane Međunarodne Asocijacije za Prirodnu i Organsku Kozmetiku kako bi se prirodni proizvodi za negu kože regulisali i zaštitili.

 

Dobijanje NaTrue sertifikata je podeljeno u tri faze. Za prvu fazu je potrebno dokazati da su svi sastojci prirodnog porekla i da su dobijeni pažljivim, održivim metodama. Naredne dve faze procenjuju razmeru sastojaka koji potiču iz sertifikovanog organskog uzgoja, gde sertifikat višeg nivoa garantuje veći sadržaj organskih materija. Kao što možete predpostaviti, najviši nivo je veoma teško dostići – namerno je tako, da bi kompanije stalno morale da usavršavaju svoje proizvode.

 

Proces evaluacije je drugačiji za svaki tip proizvoda jer, primera radi, losion za telo ne može biti procenjivan prema istim kriteriijumima kao i šampon – razlikuju se i sastojci i proces proizvodnje. NaTrue kontrole su nezavisne i organizacija deluje kao neprofitna pri čemu su svi kriterijumi i informacije dostupni javnosti. Transparentnost je fundamentalni princip za NaTrue – kao i za nas.

 

NaTrue i Weleda imaju mnogo toga zajedničkog: mi želimo da promovišemo prirodnu negu kože i održimo visok standard i kvalitet, poklanjajući posebnu pažnju prirodnim i organskim sastojcima i njihovoj pažljivoj preradi. Mi želimo da znate zašto možete verovati našim proizvodima. NaTrue takođe pridaje veliki značaj ekološkim procesima proizvodnje. Svi Weleda proizvodi su bez sastojaka na bazi petroleja, sintetičkih hemikalija, sintetičkih konzervanasa, sintetičkih mirisa, genetski modifikovanih organizama i nikada se ne testiraju na životinjama.

 

Oficijalni NATRUE sajt

• U našoj prirodnoj kozmetici, oznaka Vegan se prevashodno odnosi na sastojke: Ovi proizvodi ne sadrže med, pčelinji vosak ili druge životinjske produkte.

 

Danas se organska hrana može prepoznati na prvi pogled. Namirnice koje zadovoljavaju stroge zahteve Evropske Unije za organski uzgoj se mogu identifikovati na osnovu loga organskog uzgoja EU. Time se osigurava jedinstveni standard za organsku proizvodnju u Evropskoj Uniji.

 

 

Weleda zadovoljava ove stroge kriterijume. Svi sastojci koje koristi dolaze iz organskog / bio-dinamičkog uzgoja ili iz sertifikovanih divljih izvora. Zato naši eliksiri, sok od breze i sok od pasjeg trna, kao i čaj za dojilje i baby organski čaj daju poseban osećaj zadovoljstva prilikom njihove upotrebe.