Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Betain

Betaine

Betain je derivat amino-kiseline,a takođe je i prirodna komponenta vlasi. U kozmetičkim preparatima, betain se koristi kao hidratant zbog svoje sposobnosti da oslobađa apsorbovanu vodu. Betain se dobija iz melase.

Ukratko o sastojcima

Proizvodi koji sadrže ovaj sastojak

Prijatni, umirujući završetak vlažnog ili suvog brijanja.