Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Nar - Losion za telo

Losion za telo za svakodnevnu upotrebu koji sprečava preuranjeno starenje kože.

Lagana i hranljiva nega kože celog tela senzualnog mirisa. Ljubav prema koži, na dohvat ruke.

Vodeća biljka

Nar

Nar, punica granatum, iako spolja deluje lomljivo i suvo, krije iznenađujuće bogatu i jedru unutrašnjost sa bezbroj semenki obloženih sočnim, crvenim mesom, tako da podsećaju na kamenčiće rubina

Saznajte više

O proizvodu

Opis

Sve što želite je da vaša koža bude meka – i zato će vam biti drago da Losion za telo od nara bude tu, uz vas. Sa bogatom kombinacijom prirodnih sastojaka kao što su ulje semenki organskog nara koji obožava kožu, fino ulje koštice kajsije i hranljivi ši puter, Weleda je za vas stvorila lagani losion senzualnog mirisa dizajniran da voli vašu kožu kojoj još nije vreme da ostari. Svakodnevna upotreba stimuliše nove ćelije, štiti od spoljnih uticaja i čini da vaša koža bude prirodno baršunasto meka.

Beneficije

Podstiče obnavljanje ćelija, bogata antioksidansima, učvršćuje i omekšava. Dermatološki testirana. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više
Vegan

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Ulje semena nara

Punica Granatum Seed Oil

Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

 

Ulje semena susama

Sesamum Indicum Seed Oil

Ulje semena susama je savršeno ulje za masažu i koristi se za negu blede, suve i zrele kože,ali se takođe upotrebljava i kao preparat za omekšavanje kose. Ima odlično antioksidantno dejstvo, blagotvorno je za kožu i idealno kao bazno ulje za aktivna sredstva. Poseduje visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina kao što je linoleinska kiselina, a takođe sadrži i fitosterole i vitamin E (naročito gama-tokoferol).  

 

sintetičkih konzervanasa, mirisa, boja ili sirovina dobijenih iz mineralnih ulja.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Okrenite bočicu naopako i promućkajte je pre upotrebe. Nanesite na celo telo. Lako se upija, pogodan za dnevnu upotrebu.