Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Neven - pasta za zube

Zubna pasta bez mentola sa prirodnim biljnim ekstraktima i mineralima.

Savršena zubna pasta za svakoga ko koristi homeopatsku terapiju. Formula sa svežim ukusom komorača i potpuno prirodnim sastojcima, bez peperminta. 

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

Opis

U Neven pasti za zube, svaki sastojak radi za vaš svež dah. Protivupalni neven pomaže u smirivanju osetljivih desni, mineral kalcijuma ima nežno abrazivno dejstvo, a prirodno eterično ulje komorača pruža svež i prijatan ukus. Ne sadrži mentol, tako da ne remeti homeopatsko lečenje, a vaša usta ostaju sveža i čista po pravilima prirode.  

Beneficije

Prirodno čišćenje i zaštita zuba i desni. Idealno za vreme homeopatskog lečenja. Sertifikovana prirodna nega zuba. Bez šećera, veštačkih zaslađivača, surfaktanata, konzervanasa, aroma, boja ili sirovina na bazi mineralnih ulja. 

Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više
Vegan

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt nevena

Calendula Officinalis Extract

Ekstrakti nadzemnih delova nevena varijaju od žuto-zelenih do braon-zelenih nijansi. Sadrže različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti biljke Calendula Officinalis imaju umirujuće dejtvo i podržavaju regeneraciju kože.

 

šećera, veštačkih zaslađivača, surfaktanata, konzervanasa, aroma, boja ili sirovina na bazi mineralnih ulja.

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Švebiš Gmind, Nemačka

Neven

Saznajte kako se blistavo-narandžasti cvet nevena gaji u najvećem vrtu medicinskog bilja u Evropi kako bi pomogao u lečenju povreda i upala

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Redovno čišćenje čini usta, zube i desni zdravim i sprečava pojavu zubnog plaka