Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Bademova linija za negu kože

Štiti kožu i vraća joj prirodnu lepotu

Nežna formula koja smiruje kožu sklonu iritacijama i pruža dugotrajnu hidrataciju osetljivim rukama.
Izuzetno blaga formula koju čini samo nekoliko, veoma pažljivo odabranih sastojaka. Smiruje kožu sklonu iritacijama i pruža joj nežnu negu.
Gel za tuširanje od badema veoma nežno čisti i brine se o koži.

"Kako iznutra - tako i izvana", napisao je nemački pesnik Johann Wolfgang von Goethe. Da li se se ikada zapitali šta osetljiva koža lica otkriva o Vama?

Almond shell on tree - Weleda

Nežna zaštita

Badem usmerava svetlost i toplinu izvana u svoje duboko skriveno jezgro. Priroda badema prikazana je u skladnom odnosu između zdrave i zaštitne ljuske spolja, koja štiti jezgro, bogato uljem i hranljivim sastojcima, sa unutrašnje strane.

Bademovo dragoceno jezgro
White almond blossoms on a tree

Okean bledo ružičaste boje i belih latica

Bademovo ulje je jedno od najblažih i najvrednijih ulja za osetljivu kožu. Za nas je izuzetno važno da ono ulje koje proizvodimo zadovoljava najviše standarde kvaliteta. Kroz partnerstvo sa jednom zadrugom u Valensiji u Španiji dobijamo organski uzgajan badem za našu kozmetiku za osetljivu kožu.

Više o ovoj saradnji
Woman with sensitive skin creams face

Prirodna lepota

Mi prepoznajemo lepotu u tlu koje koristimo, u cveću koje beremo i kroz partnerstva koja gradimo. I naravno, vidimo lepotu i u Vama.

Volite sebe. Volite svoju kožu.

Kvalitet

Oko tri četvrtine naših biljnih sastojaka dolazi iz organskog ili sertifikovanog divljeg uzgoja biljaka. Naša kompanija se uvek zalaže za garantovan kvalitet - počev od nabavke sirovina, proizvodnje, flaširanja, pa sve do isporuke gotovih proizvoda. Naš dugogodišnji uspeh je rezultat pažljive selekcije osnovnih sirovina, te njihove obrade. 

Životno iskustvo

Linija proizvoda za negu osetljive kože

Posebno blago, neparfemisano mleko za čišćenje za osetljivu kožu.
Najbogatija nega za osetljivu kožu.
Dnevno-noćna nega za osetljivu suvu kožu u bogatoj neparfemisanoj kremi sa bademovim uljem.
Blagi neparfemisani fluid posebno formulisan da štiti osetljivu mešovitu kožu.