Ko smo mi

Cilj kompanije Weleda je da ojača i obnovi zdravlje ljudi

Počeli smo 1921. u farmaceutskoj laboratoriji sa svojim sopstvenim medicinskim vrtom, a danas smo vodeći proizvođač holističke prirodne kozmetike i medicinskih preparata za antropozofsku terapiju.

Od kada je osnovana, Weleda prati ciljeve koji proizilaze iz njenih osnovnih principa. Svrha naših proizvoda je da pruže podršku ljudima u njihovom ličnom razvoju, da očuvaju, unaprede i povrate svoje zdravlje, kao i da postignu fizičko blagostanje i uravnotežen stil života. Filozofija kompanije određuje i naš ekonomski pristup poslovanju i ostaće njen vodeći princip i u budućnosti.

Weleda danas

Weleda je počela u maloj šupi u Švajcarskoj, a sada je globalna kompanija sa 2000 zaposlenih u 50 zemalja.
Više o Weledi danas

Naše vrednosti

Sedam nepromenjenih osnovnih principa koji nam pomažu da ostanemo posvećeni dobrobiti naše planete, životne sredine i naših ljudi.
Saznajte više o našim vrednostima

U službi ljudskih bića

Danas, kompanija Weleda ima svoja predstavništva u 50 zemalja na svih pet kontinenata. Tri glavna predstavništva su i dalje mesta gde je započeta Weleda istorija: u Arleshajmu, pored Bazela u Švajcarskoj; u Švebiš Gmindu blizu Štutgarta u Nemačkoj i u francuskom gradu Huningue u regiji Alzas. U ovim gradovima, kao i u svim drugim predstavništvima širom sveta, Weleda proizvodi stotine prirodnih kozmetičkih i hiljade medicinskih preparata, koji su delimično sačinjeni od lekovitih biljaka iz naših ličnih vrtova.

Odgovorno ponašanje kako prema prirodi, tako i prema ljudima je oduvek bilo važan deo našeg poslovanja, još od kad je Rudolf Štajner jasno izrazio svoju viziju kompanije koja je u potpunosti u službi ljudi i celog sveta. Bilo da je u pitanju pravedna trgovina, biodinamički uzgoj ili podrška profesionalnog razvoja naših zaposlenih – održivost je osnova našeg poslovanja.

Iz prirode

Divlja ruža - Krema oko očiju

Nežna, neparfemisana krema za delikatnu kožu oko očiju.

Divlja ruža - Noćna krema

Bogata noćna krema koja ishranjuje i omekšava.

Divlja ruža - Dnevno-noćni fluid za lice

Nežni hidratant koji omekšava i štiti kožu.

Divlja ruža - Dnevna krema

Efikasna nega kože, za zaštitu od prvih znakova starenja.

Krema za brijanje

Nežna formula za glatko i prijatno vlažno brijanje.
Men Active Fresh Showergel

Osvežavajući tuš gel za muškarce

100% prirodan – 100% vraća energiju. Savršen miris u laganom tuš gelu za muškarce.

Balzam posle brijanja

Prijatni, umirujući završetak vlažnog ili suvog brijanja.