Održivost

Tradicija i inovacija su jednako važni za Weledu. One su osnova naše dugogodišnje posvećenosti ekološkoj, društvenoj i ekonomskoj održivosti.

Weledina posvećenost održivosti

Sa porastom ljudske populacije sa sedam na devet milijardi koji se očekuje do 2050. godine, potražnja za prirodnim resursima, koji se neprestano smanjuju, raste. Prema antropozofskim idejama Rudolfa Štajnera, osnivača Welede, mi moramo učiniti sve što je u našoj moći da podržimo kvalitetan život svakog pojedinca, a da pritom ne ugrozimo generacije koje dolaze.

Weleda se trudi da to postigne tako što štiti i poštuje prirodu i biodiverzitet, svojim zaposlenima, partnerima i zajednicama s kojima sarađuje omogućava fer zaradu i prema njima se ophodi s poštovanjem, i tako što gradi etičku ekonomiju čiji je cilj da stvara, ne da umanjuje, vrednost. Znanje koje smo stekli vodeći potpuno održiv biznis više od 90 godina čini naš brend i naše proizvode jedinstvenim.


Etičko ponašanje

Kao društveno-orijentisana kompanija, stavljamo veliki naglasak na sigurnost, individualni razvoj i celokupno zdravlje zaposlenih, dobavljača i partnera.

Društvena održivost

Naša odgovornost

Naša obaveza zaštite životne sredine kreće od pitanja biodiverziteta, kroz nabavku sirovina, korišćenje prirodnih resursa i održive ambalaže.

Ekološka održivost

Održivo poslovanje

Održiva ekonomija je ona u kojoj se resursi zemlja ne koriste brže nego što ih priroda obnavlja. Profitabilnost je proizvod procvata ekosistema i napredka zajednice.
Ekonomska održivost

Iz prirode

Citrus - Kremasti gel za tuširanje

Sveži, okrepljujući gel za tuširanje za buđenje pod tušem.

Citrus - Osvežavajuće ulje za telo

Okrepljujuća hidratacija koja budi važu kožu i čula.

Citrus Dezodorans

Potpuno prirodna svežina koja neutrališe neprijatne mirise.