Weleda kalendar za 2018. godinu

Weleda inspiracija 2017

Tokom proleća 2016. godine  Weleda Srbija prvi put je organizovala foto konkurs "Weleda inspiracija"  pozivajući fotografe amatere da fotografijama prikažu svoj odnos sa prirodom. Krajem godine odabrali smo 13 najuspešnijih  fotografija koje su  predstavljene na izložbi u beogradskoj Ustanovi kulture Parobrod, i ukrasile stranice našeg zidnog kalendara za 2017. godinu.

Uspeh prvog konkursa ohrabrio nas je da ga ustanovimo kao deo redovnih godišnjih aktivnosti, pa smo vas pozvali da se  "Weleda Inspiraciji" pridružite i ove godine, uz nešto izmenjene uslove:  fotografije su morale biti inspirisane ključnim biljkama koje Weleda gaji u svom biodinamičkom vrtu u Nemačkoj i koristi u proizvodnji prirodne kozmetike: neven, lavanda, breza, iris, ruža, nar...

Među brojnim radovima koji su u okviru konkursa objavljeni na Instagram i Facebook profilima ljubitelja prirode i prirodne kozmetike, naš žiri je i ove godine za zidni kalendar za 2018. godinu odabrao  12 fotografija za 12 meseci i trinaestu, najuspešniju fotografiju, za naslovnu stranu  kalendara.

Polazeći od izvornih Weledinih vrednosti, koje ova kompanija zastupa još od 1921, obećavamo da će zahtevi našeg konkursa svake godine biti kompleksniji u pobuđivanju vašeg prisnijeg kontakta sa prirodom.

Želimo da vam  2018. godina bude puna lepote, obeležena rečima Weleda slogana:

"U harmoniji sa čovekom i prirodom".