PRAVO
U CILJ
UZ
SNAGU
PRIRODE.

Nova linija za negu problematične kože lica.

U pubertetu ste i bubuljice su vaša svakodnevnica? Ili ste odavno izašli iz puberteta i, uprkos tome što ste se nadali da ćete do sada u potpunosti iskoreniti problem nepravilnosti tena, često vam se pojavljuju nove, adultne akne? Zato ste u potrazi za proizvodima koji će efikasno, ali nežno pročistiti vašu kožu. Cilj je da se izborite sa nepravilnostima i podržite prirodne procese kože za vidljivo lepši ten, ne samo kratkoročno, već i dugoročno. Isprobajte efikasnu, prirodnu negu za kožu sa nepravilnostima: Weleda Naturally Clear liniju.
PRIRODNO
EFIKASNO
I NEŽNO
ZA VAŠU KOŽU

Sa antibakterijskim ekstraktom kore vrbe.

Sa antibakterijskim ekstraktom kore vrbe.

Pomozite koži da ponovo uspostavi balans pomoću prirodne snage ekstrakta kore vrbe, poznate po neutralisanju bakterija koje uzrokuju nepravilnosti tena. Kora vrbe na kožu deluje antimikrobno i umirujuće, ujednačavajući ten iz dana u dan.

KLINIČKI DOKAZANA EFIKASNOST*:

  • Redukuje bubuljice i mitesere

  • Smanjuje lučenje sebuma, prosijavanje kože i crvenilo

  • Umiruje kožu

* Naturally Clear pročišćavajući gel za umivanje: klinički dokazana efikasnost nakon 4 nedelje upotrebe.

Otkrijte strategiju prirode za čistu kožu.

Kora vrbe iz naše kolekcije divljeg bilja

Ovaj ekstrakt pripremamo na osnovu mešavine kore vrbe sušene posebnim, delikatnim procesom. Za efikasnost su pretežno zaslužni salicin i polifenoli, uključujući nekoliko flavonoida, koji se nalaze u ekstraktu kore vrbe.

Koren organskog sladića

Sladić ljudima nudi jedinstvene, brojne benefite. U Naturally Clear liniji koristimo ekstrakt organskog sladića, koji takođe direktno proizvodimo. Podržava problematičnu kožu svojim antimikrobnim i umirujućim svojstvima.

Organski hamamelis

Ekstrakt hamamelisa iz naše proizvodnje još je jedan od multi-talenata prirode, poznat po antimikrobnim i umirujućim svojstvima. Takođe je izuzetno pogodan za čišćenje i negu kože sa nepravilnostima i proširenim porama.

Prirodna rešenja za problematičnu kožu.

Do kože bez nepravilnosti uz snagu prirode. Weleda Naturally Clear nega u dva koraka sa ekstraktom kore vrbe se efikasno, ali nežno bori protiv nečistoća kože. Redovno koristite za vidno čistiju kožu i ujednačen ten.

NATURALLY CLEAR fluid za lice

Matirajuća završnica i hidratacija problematične kože.
30 ml

NATURALLY CLEAR S.O.S. tretman

Ciljano smiruje upalne procese.
10 ml

NATURALLY CLEAR gel za umivanje

Dubinsko čišćenje pora kod problematične kože.
100 ml

Pomozite koži da obnovi svoj balans.

Rutina nege kože kvalitetnim, prirodnim proizvodima predstavlja osnovu za pročišćen i ujednačeniji ten. Čiste mešavine prirodnih sastojaka deluju efikasno, ali nežno protiv nečistoća kože i pomažu u obnavljanju prirodne ravnoteže kože.

Korak 1 – Čišćenje kože pročišćavajućim gelom za umivanje

Korak 1 – Čišćenje kože pročišćavajućim gelom za umivanje

Pre početka, podignite pramenove kose koja vam pada na lice i zakačite ih. Za adekvatno čišćenje navlažite ruke mlakom vodom, a potom u dlan istisnite malu količinu gela. Nežno nanesite na kožu lica, vrata i dekoltea, izbegavajući zonu oko očiju. Nežno umasirajte kružnim pokretima od unutrašnje zone ka spoljnim ivicama lica, za najveću efikasnost. Temeljno isperite mlakom vodom. Koristiti ujutro i uveče.

Korak 2 – Hidriranje kože pročišćavajućim fluidom

Korak 2 – Hidriranje kože pročišćavajućim fluidom

Nežno nanesite na lice, vrat i dekolte ujutro i uveče nakon čišćenja. Koristite pokrete ka gore i spolja, kako biste smanjili pritisak na kožu. Bonus: fluid nudi matirajući efekat i odlična je podloga za šminku.

Korišćenje po potrebi – Korekcija/ciljana nega nepravilnosti S.O.S. tretmanom

Korišćenje po potrebi – Korekcija/ciljana nega nepravilnosti S.O.S. tretmanom

Nanositi u tankom sloju direktno na bubuljice, mitesere i slične nepravilnosti na koži. Primenjivati tokom dana i večeri onoliko puta koliko je potrebno. Pogodno za svakodnevnu negu. Može se koristiti pre šminkanja.

Saznajte više

Saveti: Akne i miteseri kod tinejdžera

Selfi, selfi, reci mi, ko je najlepši na svetu? Tinejdžeri posebno koriste društvene mreže kao formu izražavanja, često isprobavajući različite uloge, kako bi pronašli svoj identitet. Ipak, upravo tokom puberteta na koži počinju da se pojavljuju bubuljice i miteseri.

Saznajte više

Šta su akne?

Akne (bubuljice) tokom puberteta su neprijatna svakodnevnica za mnoge mlade ljude. Brojni proizvodi za negu kože obećavaju pomoć, ali šta zapravo uzrokuje ovakvu reakciju kože i šta zaista pomaže?

Saznajte više

Impresivna svojstva kore vrbe

Grane vrbe beru se između oktobra i januara. Kora se prvo ljušti sa odsečenih grana, a zatim nežno suši. Ekstrakti kore se koriste kao sastojci prirodne kozmetike.

Saznajte više

Akne: Efikasni prirodni preparati

Kako burne promene i način ishrane utiču na kožu tokom puberteta? Dr Brigitte Roesler, dermatolog sa antropozofskim fokusom, priča o bubuljicama, miteserima i pravilnoj nezi tela i duše.

Saznajte više