Badem

Pruža koži zaštitu i obnavlja njenu prirodnu lepotu

Praznik za oči

Raskošno more cveća u beloj i roze boji - godišnje cvetanje badema je pravi praznik za oči. Duže od 4.000 godina, ljudi gaje ovo elegantno drvo sa svojim dragocenim voćem. Priroda badema prikazana je u skladnom odnosu između zdrave i zaštitne ljuske spolja, koja štiti jezgro, bogato uljem i hranljivim sastojcima, sa unutrašnje strane.

Bogat zdravim sastojcima

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože. U današnje vreme, koža, naš najveći čulni organ, izložena je različitim tegobama: uticajima okoline, stresu, kao i neuravnoteženoj ishrani. Ona zato može postati osetljiva, suva i iritirana. Ulje badema je jedno od najkorisnijih ulja za brigu o koži koje pomaže pri smirivanju iritacija kože i stvaranju zaštitnog sloja.

Pošto bademovo ulje ima sličnu strukturu kao spoljni lipidni sloj kože, ona veoma lako apsorbuje njegove sastojke. Visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina, ne samo da je zdrav za srce i mozak, već ojačava i hidrolipidni sloj kože i štiti ga od gubitka tečnosti. Vitamin E u bademu je poznati antioksidant koji deluje protiv slobodnih radikala i na taj način usporava proces starenja kože. Iritirana koža je dobro zaštićena, može da se oporavi i obnovi svoju prirodnu lepotu.

Badem - Dnevno-noćna krema za lice

Dnevno-noćna nega za osetljivu suvu kožu u bogatoj neparfemisanoj kremi sa bademovim uljem.

Badem - Dnevno-noćni fluid za lice

Blagi neparfemisani fluid posebno formulisan da štiti osetljivu mešovitu kožu.

Badem - Mleko za čišćenje

Posebno blago, neparfemisano mleko za čišćenje za osetljivu kožu.

Badem - Ulje za lice

Najbogatija nega za osetljivu kožu.

Badem - Kremasti gel za tuširanje

Gel za tuširanje od badema veoma nežno čisti i brine se o koži.

Badem - Krema za ruke

Nežna formula koja smiruje kožu sklonu iritacijama i pruža dugotrajnu hidrataciju osetljivim rukama.