Badem - Krema za ruke

Nežna formula koja smiruje kožu sklonu iritacijama i pruža dugotrajnu hidrataciju osetljivim rukama.

One dodiruju, hvataju, drže, komuniciraju - naše ruke rade mnogo toga i za uzvrat im je potrebna posebna nega, posebno ako imaju osetljivu kožu.

Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Zaštitna opna organskog badema obavija dragoceno jezgro bogato uljem. Na isti način, Krema za ruke od badema štiti osetljivu kožu vaših ruku. Nežna formula, sa uljem organskog badema, jača zaštitnu finkciju kože i tako štiti protiv spoljnih uticaja. U isto vreme ona puža dugotrajnu hidrataciju i tako smanjuje osećaj zatezanja kože. Brzoupijajuća Krema za ruke od badema smiruje kožu sklonu iritacijama i čini vaše ruke svilenkasto mekim.

Beneficije

Bez glutena, prilagođena pH vrednosti kože. Tolerancija kože i efikasnost klinički testirani i dermatološki dokazani. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite Kremu za ruke od badema na vaše ruke i nežno utrljajte. Za potpuni užitak vaše kože, probajte Weleda Gel za tuširanje od badema i Losion za telo od badema.