Badem - Losion za telo

Izuzetno blaga formula koju čini samo nekoliko, veoma pažljivo odabranih sastojaka. Smiruje kožu sklonu iritacijama i pruža joj nežnu negu.

Losion za telo od badema obavija vašu kožu kao nežni zagrljaj. 

Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Kao što badem čuva svoje jezgro u zaštitnoj opni, tako Losion za telo od badema nežno štiti osetljivu kožu. Losion sa uljem organskog badema jača zaštitnu funkciju kože i tako je štiti od spoljnih uticaja. U isto vreme, pruža dugotrajnu hidrataciju i tako smanjuje osećaj zatezanja kože. Losion za telo od bademo se brzo upija, smiruje kožu sklonu iritacijama i smanjuje pojavu crvenila. Obnavlja prirodnu ravnotežu kože. Svilenkasto mek osećaj na koži.

Beneficije

Bez glutena, prilagođen pH vrednosti kože. Tolerancija kože i efikasnost klinički testirani i dermatološki dokazani. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Pčelinji vosak

Beeswax (Cera Alba)

Pčelinji vosak je nus-proizvod pčelinjih voštanih žlezda koji pčele koriste za izgradnju košnice. Ovaj vosak se topi na temperaturi od preko 60°C. Blagotvorni pčelinji vosak se uglavnom koristi kao emulzivno sredstvo za poboljšavanje konzistencije. Pčelinji vosak ostavlja fini film na koži koji sprečava isušivanje.

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Okrenite bočicu i promućkajte pre upotrebe. Koristite posle kupanja ili tuširanja. Posebno delotvorno u kombinaciji sa Weleda kremastim gelom za tuširanje od badema i Kremom za ruke od badema.