Citrus - Losion za telo

Proizvod za hidrataciju tela koji hladi -za svakoga.

Posle tuširanja, posle sunčanja, za celo telo, za svakoga! Okrepljujući losion koji hidrira i osvežava normalnu kožu.

Vodeća biljka

Citrus

Opšte je poznato da je ovo kiselo voće prepuno vitamina C.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Limun koji je sazreo na suncu je pravi stručnjak da ukroti vlažnost i svoju tajnu pozajmi osvežavajućem, prirodnom hidratantnom losionu koji kožu čini elastičnom nakon izloženosti suncu. Hidratacija nakon tuširanja za svež početak dana, ili rashlađujući tretman nakon sunčanja. Hidratantni aloe vera gel, bogato kokosovo ulje i brzoupijajuće ulje susama u kombinaciji sa okrepljujućom energijom limuna. Za rashlađenu kožu tokom vrelog, užurbanog dana.

Beneficije

Okrepljuje i hidrira. Pogodan za svakodnevnu upotrebu. Brzo se apsorbuje. Dermatološki testiran. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

87%

Osećaj svežine*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
25%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Aloe Vera

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Aloja sadrži proste i složene šećere, kao i vitamine i proteine u tkivu lišća u kom se skladišti voda. Gel aloje formira rashlađujući i zaštitni mukusni sloj na koži koji obezbeđuje i zadržava vlagu. Koristi se u preparatima za negu oštećene, iziritirane ili suve kože. 

 

Ulje semena susama

Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil

Ulje semena susama je savršeno ulje za masažu i koristi se za negu blede, suve i zrele kože,ali se takođe upotrebljava i kao preparat za omekšavanje kose. Ima odlično antioksidantno dejstvo, blagotvorno je za kožu i idealno kao bazno ulje za aktivna sredstva. Poseduje visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina kao što je linoleinska kiselina, a takođe sadrži i fitosterole i vitamin E (naročito gama-tokoferol).  

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Okrenite bočicu naopako i promućkajte pre upotrebe. Nanesite na celo telo posle tuširanja, kupanja ili sunčanja.