Muški 24h Deo Roll-On

Praktičan Roll-On dezodorans sa prirodnim esencijalnim uljima, bez soli aluminijuma.

Osećajte se aktivno, okrepljeno i snažno uz drvenast, muški miris.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Weleda MEN 24h Roll-On dezodorans je veoma jednostavan: zaštita tokom 24h, bez soli aluminijuma, ne zatvara pore, sve funkcije kože su aktivne. Jednostavan za upotrebu, ima muževan, prefinjen miris. Drvenaste, biljne note ruzmarina u kombinaciji sa okrepljujućom svežinom egzotične verbene i esencijalnih ulja vetivera, čini ovaj dezodorans pravim izborom za njega.

Beneficije

Poseduje Natrue srtifikat i dermatološki je testitran na toleranciju kože. Bez antiperspiranata uključujući soli aluminijuma, veštačke konzervanse, mirise, boje i sirovine dobijene iz mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Sastojci

Sastojci

Slatki koren

Glycyrrhiza Glabra L.

Višegodišnji, uporan žbun sa dugim životnim ciklusom (oko 15 godina) koji dostiže visinu od 1-2 metra. U kozmetičkim proizvodima ekstrakti slatkog korena se koriste zbog njegovih antioksidativnih i umirujućih dejstava.

Destilat hamamelisa

Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water

Destilat Hamamelisa ima osvežavajuće, blago zatežuće i učvršćujuće dejstvo na kožu. Zato je veoma pogodan sastojak za preparate za čišćenje kože lica jer je oplemenjuje i čuva njene karakteristike i vlažnost.   

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanosite svakodnevno na čist i suv pazuh.