Pasji trn - Losion za telo

Intenzivna nega tela za suvu kožu.

Losion za telo, svežeg voćnog mirisa, koji obnavlja kožu i vraća joj njenu prirodnu lepotu i ravnotežu.

Vodeća biljka

Pasji trn

Moćna bobica sa okrepljujućim dejstvom na vitalnost

Saznajte više

O proizvodu

Opis

Bogatstvo voća sazrelog na suncu u bočici – bobice i semenke organskog pasjeg trna daju ulje koje čini ovaj losion bogatim i revitalizujućim. Okrepljujuća ulja su puna hranljivih sastojaka i

prirodnih masnih kiselina, lako se upijaju i pomažu koži da stvori prirodnu zaštitu protiv gubitka tečnosti. Dodali smo i nežne ekstrakte sleza, ši putera i eterična ulja koja pružaju svež, voćni miris. Više od jedne trećine sadržaja losiona, čine prirodna ulja koja utoljavaju žeđ vaše kože.

Beneficije

Bogata, intenzivna nega za suvu kožu sa jednom trećinom uljanog sadržaja. Pokreće samo-regulativne funkcije kože i reguliše hidrataciju. Dermtatološki testirano. Lako se upija i pogodno za dnevnu upotrebu. 

 

96%

Vidljiva nega suve kože*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
37%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više
Vegan

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Toskana, Italija

Pasji trn

Pasji trn, jarko-narandžasta bobica prepuna vitamina C, se gaji na severu Italije uz pomoć održivih biodinamičkih poljoprivrednih metoda. Saznajte više ovde.

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Okrenite bočicu naopako i promućkajte pre upotrebe. Nanesite na kožu odmah nakon tuširanja.