Skin Food

Naša najveća tajna lepote – delimo je sa svojim korisnicima još od 1926. godine.
Sada je na vas red da otkrijete suštinu meke, negovane kože.

Čime hranite svoju kožu danas?

Skin Food je 100% prirodna, sertifikovana, univerzalna krema.

Ako postoji jedna stvar koju bi trebalo da ponesete sa sobom na pusto ostrvo, to je upravo ova mala, zelena, čarobna tuba. Skin Food je univerzalni spasilac od suve, grube kože na licu, laktovima, rukama i nogama – gde god da istrošite kožu,  dozvolite kremi Skin Food da vam vrati uzeto.  Uz ekstrakte nežne ljubičice, nevena i kamilice, na gustoj bogatoj bazi ulja i pčelinjeg voska, Skin Food će sa ljubavlju negovati vašu kožu i vratiti je u najbolje moguće stanje. 

 

Jedna krema, osam rešenja:

  • Zaštita za ruke, laktove, kolena i pete
  • Maska za lice
  • Neguje ispucale usne
  • Pruža negu zanoktica
  • Podloga za šminku
  • Oživljava umornu kožu
  • Naglašava jagodice
  • Tretira rascvetale krajeve kose

Šta je u njoj?

Rosemary

Ekstrakt lista organskog ruzmarina:

koristi se u mnogim Weleda proizvodima. Poznat po svojim obnavljajućim, stimulišućim svojstvima i zagrevajućem efektu, čime utiče na poboljšanje cirkulacije.

Viola tricoloris flower

Ekstrakt organske ljubičice:

poznata po umirujućim i lekovitim svojstvima, ima dugu tradiciju upotrebe u tretiranju grube, ispucale kože.

Calendula flower

Organski neven:

ima dugu listu upotrebe u tradicionalne medicinske svrhe, a njegova izuzetna snaga je kontradiktorna ranjivosti ove biljke na neuravnoteženost vode.

Ekstrakt organske kamilice:

deluje nežno, umirujuće i idealna je za delikatnu i osetljivu kožu. Često se kombinuje sa nevenom u cilju nege osetljive kože.

Najbolja, prirodna, hidrantna krema za suvu, grubu kožu tela

Naša Skin Food krema za kožu je pravi talenat: nezavisno od toga da li se nanese na lice, ruke ili telo, ova krema intenzivno hrani suvu i grubu kožu i uz pomoć prirodnih sastojaka čini je ponovo mekanom i nežnom. Dragoceni biljni ekstrakti organskog ruzmarina, ljubičice, kamilice i nevena umiruju kožu, dok suncokretovo ulje formira osnovu za intenzivnu negu. Čak i vrlo suva područja kože tela, kao što su laktovi, bivaju intenzivno nahranjena, a sve to zahvaljujući bogatoj formulaciji ove izuzetne kreme. Nije ni čudo što je Skin Food krema za kožu jedna od omiljenih krema brojnih poznatih ličnosti, make-up artista i modela. Skin Food krema je, podrazumeva se, bez sintetičkih mirisa, boja ili konzervansa, kao i sirovina dobijenih iz mineralnih ulja.

Skin Food – tajna lepote iz backstage-a!

Anne-Marie & Ed Sheeran feat. Skin Food - Ciao Adios

Weleda Skin Food je savršena, potpuno prirodna,  multifunkcionalna krema, koju možete poneti na letnji odmor, kampovanje ili festival. Hidrirajte suvu kožu nakon plivanja,  omekšajte suve delove na stopalima, umirite kožu ramena posle predugog izlaganja suncu ili zaštitite usne od suvog vazduha u avionu. Ona je vaš spasilac tokom leta.

 

Otkrijte tajnu negovane kože

Najbolja prirodna hidratacija za suvu, ogrubelu kožu celog tela.