Prirodna kozmetika

Jačanje kože, umesto prikrivanje nedostataka

Želimo da budete dobro - fizički, mentalno i duhovno.

Prirodni proizvodi za zdravlje i vitalnost, prilagođeni potrebama svakog pojedinca - to je filozofija Welede - prirodne kozmetike i holističke nege kože. Budući da kompanija postoji više od 90 godina, Weleda radi na jačanju ravnoteže tela, uma i duha kroz svoje proizvode.

Pomegranate Face Care Keyvisual - Weleda

Naša koža nije samo naš najveći čulni organ – to je stranica na kojoj je napisana naša životna priča. Kroz kožu osećamo i spoznajemo spoljašnji svet, a takođe iskazujemo i svoju lepotu u zavisnosti od njenog izgleda. Spoljašnji izgled odaje godište, životnu energiju, emocionalni balans i mentalno zdravlje pojedinca. Intenzivna stimulacija, stres, nervoza ili hormonalne fluktuacije čine da naša koža postane osetljiva, jer ceo organizam gubi svoju prirodnu ravnotežu.

Svrha Weleda prirodne kozmetike je da unapredi opšte blagostanje čoveka. Ako želite da očuvate dobru kondiciju i zdravlje, neophodno je da se, doslovno, osećate dobro u svojoj koži. To je apsolutno najvažnije za naš koncept nege tela: da naši preparati jačaju sopstvenu snagu i sposobnosti vaše kože, a ne da ih zamene ili sakriju slabosti.

Pomegranate Body Cleansing Keyvisual - Weleda

Naše shvatanje harmonične povezanosti između ljudi i prirode čini Weleda preparate jedinstvenim. Kada koristite neki od Weleda proizvoda, vi možete da vidite, namirišete i osetite ovo sami. Naši prirodni sastojci daju željenu podršku samostalnim prirodnim procesima našeg tela, uspostavljajući unutrašnju ravnotežu. Oni jačaju sposobnost našeg tela da hrani i leči kako bi pomoglo samo sebi. Pružajući podršku samoisceljivanju i regeneraciji, zaštita postaje sve jača a narušena ravnoteža se ponovo uspostavlja. Na taj način se unapređuje vitalnost kože, a ne prosto zamenjuje ono što joj nedostaje.

Briga, razumevanje, poštovanje

Mi pravimo naše proizvode sa posebnom brigom i strašću. Sve počinje antropozofskim i naučnim znanjem koje nam pomaže da odaberemo vodeću biljku za svaku liniju proizvoda, nastavlja se odabirom sirovina prema biodinamičkim principima i brižljivom pripremom recepata i formula. Sve što radimo vođeno je principima brige i poštovanja prema prirodi i razumevanja međusobnih odnosa u njoj. Naši procesi proizvodnje su pažljivi, održivi i redovno preispitivani u cilju stalnog napretka.

 

Prirodna lepota

Lepota iznutra

Mi prepoznajemo lepotu u zemlji koju koristimo, cveću koje uzgajamo i partnerstvima koje gradimo. I naravno, vidimo lepotu u vama.

Unutrašnji sjaj

Život se stalno menja

Želimo da se naši kupci dobro osećaju i dobro izgledaju i tako podstiču unutrašnju lepotu u svakoj fazi života.

Životne dobi