Aktivan život - srećan život

Da li znate zašto je sport zdrav za svakog čoveka?

Aktivnost je dobra za vas – tu nema nedoumice.

Većina nas može da se seti pozitivnog uticaja na raspoloženje koji smo osetili nakon vikenda provedenog u pešačenju, kratkog predaha dok šetamo psa, ili brzog hodanja plažom po blagom povetaracu. Kakvo god da vam je raspoloženja na početku, bavljenje fizičkom aktivnošću vašim obrazima urzo vraća boju i vi osećate da je život, ipak, lep.

Pešačenje vas čini srećnom osobom

Diši, fokusiraj se, rezultat!

Možda je ovo najjednostavnija vežba koja postoji – stanite na svoje sopstvene dve noge i trčite! Krenite polako i ubrzavajte do tempa koji redovni džogeri nazivaju „trkačka euforija“! Ovo je 6 saveta koji će vam pomoći da u trčanju uživate još više.

Zavolite trčanje

Dva točka bez motora

Čak i za one koji žive u gradu, vožnja biciklom je realna mogućnost. Ako želite da pokrenete svoje srce i pluća, a da se ne naprežete previše, sedite na dva točka i uživajte u nešto sporijem putovanju.

Zavrtite pedale

Pre vežbanja

Sportska masaža nije namenjena samo vrhunskim sportistima. Evo nekoliko ideja kako da budete blagonakloni prema svojim mišićima. 

Pripremite mišiće

ČINI DOBRO SVAKOME

Ništa ne ujedinjuje um, telo i duh kao zdrava fizička aktivnost. Svakome od nas prija drugačiji tempo, ali energija, sjaj i dobro raspoloženje koje osećamo nakon što smo bili aktivni je nešto što nam je svima zajedničko.

 

Nauka i brojna istraživanja nam govore zašto je aktivnost dobra – njome jačamo srce, stimulišemo cirkulaciju, izbacujemo toksine kroz znoj i udišemo svež vazduh. Zato, kada vežbamo, mi to stvarno možemo da osetimo – raspoloženje nam se popravlja, život se čini lepšim, i nagrađeni smo zategnutim telom koje sija i spremno je za zasluženi odmor nakon napornog rada. 

 

Arnika - Masažno ulje

Masaža koja zagreva mišiće uljem od ekstrakta arnike.

Arnika - Sportski gel za tuširanje

Lagan, transparentan gel koji stimuliše osećaj svežine.

Stavite Weleda Gel za tuširanje od arnike u vašu sportsku torbu

Weleda linija preparata za sport od arnike je kreirana da ojača i upotpuni nagradu koju nam pruža fizička aktivnost. Osvežavjući gel koji spira nečistoću i čini da nakon treninga sijate. A za mišiće koji vredno rade, tu je Ulje za masažu od arnike, da umiri, zagreje, i opusti vas nakon uloženog napora. Neka Weleda bude vaš najbolji prijatelj kroz aktivan život – neka vaš dan, i nakon treninga, zadrži sportski duh. 

Arnika - zaštitnica i isceliteljka

Sertifikovani divlji uzgoj

Zajedno s partnerima iz Rumunije, Weleda ima pionirsku ulogu u održivoj nabavci biljaka iz divljine.

Više o ovom projektu i saradnji

Zaštitnica i isceljiteljka mišića i modrica

U bokoru arnike nalazi se oko 150 aktivnih farmaceutskih sastojaka. To je 150 razloga više za korištenje arnike za naše proizvode.

Bogatstvo aktivnih sastojaka