Za vaša sunašca

Deca su najdragoceniji dar i zahtevaju posebnu negu i zaštitu. Kako bismo precizno odgovorili na potrebe vaše dece, Weleda dečije kreme za zaštitu od sunca su razvijene pomoću prirodnih, bezbednih sastojaka, blagotvornih prema koži, sa ne-nano mineralnim UV filterima.

Koža beba i dece nije poput kože odraslih. Veoma je osetljiva do 12 godine života, jer je epiderm tanji i prirodni mehanizmi samozaštite nisu u potpunosti razvijeni. Mlada koža takođe sadrži manje melanina i potrebno joj je više hidratacije da ostane zdrava. Imajući sve to u vidu, razvijeni su Weleda proizvodi za zaštitu od sunca koji adekvatno podržavaju potrebe vaše dece.

Pouzdana zaštita za decu koja uživaju u zabavi na vodi

Proizvodi za zaštitu osetljive kože beba i dece od sunca

Visoka, vodootporna zaštita od sunčevog zračenja sa ne-nano mineralnim UV filterima. Formule bez mirisa obezbeđuju osetljivoj, mladoj koži nežnu negu.

  • Pouzdano visoka vodootpornost odmah po nanošenju
  • Formulacije sa ne-nano mineralnim UV filterima
  • Hidriraju i neguju kožu dragocenim kokosovim i suncokretovim uljem iz organske proizvodnje
  • Ovi proizvodi bez mirisa pogodni su za veoma osetljivu kožu, uključujući i kožu odraslih 

Beskompromisna zaštita od sunca

Kako bi zaštitili kožu od opekotina izazvanih suncem, NATRUE sertifikovani proizvodi za zaštitu od UV zračenja koriste adekvatne prirodne mineralne UV filtere umesto hemijskih.  Međutim, u mnogim proizvodima se koriste nano mineralni UV filteri, kako na koži ne bi ostao beličasti sloj. Iako su evropske nadležne ustanove klasifikovale  nano UV filtere kao bezbedne, mnogi korisnici dovode u pitanje njihovu upotrebu. Iz tog razloga smo, pri razvijanju novih formula naših proizvoda za zaštitu od sunca, odlučili da isključivo koristimo ne-nano UV filtere.

“Da li ste ovo znali? Jezik žirafe izraste do 50 centimetara u dužinu i prilično je taman, gotovo ljubičasto-crne boje. Takva boja je posledica jake pigmentacije i dobre prokrvljenosti. Pomoću svojih izduženih usana i jakog, savitljivog jezika, žirafa je u mogućnosti da iščupa lišće sa vrhova najvišeg drveća, koje gotovo nijedna druga životinja ne može da dosegne. Na tim visinama takoreći i ne postoji hladovina, pa bi bez svoje jake pigmentacije žirafa verovatno dobila opekotine na jeziku.”

Ralf Lilienthal

Runolist

Štiti ćelije od oštećenja nastalih UV zračenjem i pomaže koži da uspostavi balans

Kokosovo ulje

Formira zaštitni sloj na koži, zadržavajući vlagu

Suncokretovo ulje

Lagane teksture, lako se nanosi i neguje kožu

Pogledajte sve proizvode

Vi kao roditelj zaslužujete istu, kvalitetnu negu, kao i vaši mališani. Otkrijte naše proizvode za zaštitu od sunca sa ne-nano mineralnim UV filterima i prirodnim sastojcima. Saznajte sve što vas zanima o zaštiti kože i nezi posle izlaganja suncu.

 

Pogledajte sve proizvode