Breza - Ulje protiv celulita

Prirodni tretman protiv celulita.

Okrepljujuće ulje za masažu nogu, butina i zadnjice na kojima se pojavila ’narandžina kora’ – brzo, efikasno i u potpunosti sačinjeno od biljaka.

Vodeća biljka

Breza

Tokom maja i juna, breza intenzivno raste prepuna aktivnih sastojaka koji takođe daju novi podsticaj i energiju našim sistemima.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Celulit je prirodna pojava– ali to ne znači da treba da ga zadržite! Weleda Ulje protiv celulita od breze je potpuno prirodni tretman za borbu protiv celulita koji koristi dragocene biljne sastojke. Ekstrakti listova organski gajenene mlade breze, ruzmarina i ruskusa stimulišu metabolizam kože, u kombinaciji sa aktivnim eteričnim uljima, uključujući i pšenične klice bogate vitaminima i jojobu koja je poznata da zadržava vlažnost tamo gde je potrebna. Okrepljujuća ulja grejpfruta i čempresa daju svež miris – sve u ovom ulju je tu s razlogom. I zato deluje.

Beneficije

Redovna upotreba omekšava, tonizira, učvršćuje kožu i smanjuje pojavu celulita. Dermatološki ispitano. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.

+22%

Povećana elastičnost*

*Testirano nakon 28 dana primene
+21%

Povećana glatkoća*

*Testirano nakon 28 dana primene

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Najbolje koristiti dva puta dnevno četiri nedelje, a nakon toga jednom dnevno radi održavanja efekta. Naneti ulje i kružnim pokretima masirati butine, kukove i zadnjicu. Poboljšajte cirkulaciju četkom za masažu i toplo-hladnim tušem koristeći Piling za telo od breze.