Skin Food

Najbolja prirodna hidratacija za suvu, ogrubelu kožu celog tela.

Naša najbolja tajna za lepotu – i mi je delimo sa našim kupcima od 1926. Sada je na vas red da otkrijete esenciju meke kože.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Ako postoji stvar koju bi trebalo da ponesete sa sobom na pusto ostrvo, to je ova mala magična zelena tuba. Skin Food je univerzalni spasilac suve, hrapave kože lica, laktova, ruku i stopala – kada vasa koža trpi mnogo toga, dozvolite da joj Skin Food to nadoknadi. Sa ekstraktima nežnog dana-i-noći, nevena kamilice u kombinaciji sa uljima i pčelinjim voskom, Skin Food je krema koja voli vašu kožu i vraća je u njeno najbolje stanje.

Beneficije

Poboljšava hidrataciju kože, učvrščuje, omekšava i značajno regeneriše ćelije. Dermatološki testirana. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. 

+17.1%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
+18.5%

Mekša koža*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite nekoliko puta u toku dana, gde god da je vašoj koži potrebna pomoć. Posebno na suve, ogrubele regije ruku, stopala i laktova.