Razvoj zdravlja i lepote kroz harmoniju sa prirodom

Kao ljudska bića, povezani smo jedni sa drugima i deo smo prirode. Zato imamo odgovornost i jedni prema drugima, ali i prema svom prirodnom okruženju. Mi smo formulisali šest vodećih principa , baziranih na našim vrednostima, kojih se pridržavamo.

1. Holistika

Razmišljamo, osećamo i delujemo holistički

Uvek posmatramo širu sliku, pokušavamo da razumemo pojave u svom njihovom diverzitetu. Negujemo osvešćen pristup prema samom sebi i svom okruženju. Naše delovanje je promišljeno i uvek razmatramo kakav će ono imati uticaj na svet. Otvoreni smo za inspiracije novim i vizionarskim idejama.

2. Odgovornost

Želimo da budemo uzor, preuzimamo odgovornost za svoje delovanje

Preuzimamo odgovornost za svoje delovanje. Ovo uključuje i negovanje dugoročnih partnerskih odnosa. Svesni smo uticaja svog delovanja,pa smo prigrlili ulogu pionira i pokretača trendova. Sebe doživljavamo kao uzor: za vas i društvo u celini.

3. Poverenje

Poverenje stvaramo posredstvom transparentnosti i poštenja

Vaše nam je poverenje važno. Zato nam je važno i da sve ono što predstavljamo gledano spolja, primenjujemo kroz svoj rad. Naša komunikacija je otvorena, poštena i osvešćena. Težimo najvećoj mogućoj transparentnosti i prihvatamo odgovornost za greške. Naša partnerstva i saradnje su jasne, autentične i zasnovane na fer osnovama.

Razvoj zdravlja i lepote kroz harmoniju sa prirodom – to je naš cilj

4. Ekonomska održivost

Funkcionišemo na zdrav i efikasan način, jer ekonomski uspeh otvara mnoge mogućnosti

Vodimo računa o svojoj profitabilnosti. Ona nam obezbeđuje finansijsku nezavisnost i ekonomsku održivost.  Za nas, dobro upravljanje poslovima zarad profitabilnosti ne znači da je ona cilj sama po sebi, nego način da sprovodimo svoju korporativnu misiju “razvoja zdravlja i lepote kroz harmoniju prirode i ljudskih bića”, ali i da ostanemo inovativni na tom putu. Kroz efikasnost kompanije osiguravamo neophodna sredstva za stvaranje novih vrednosti u društvu. Uz profitabilno poslovanje možemo da uradimo više i za ljude i za prirodu.

5. Otvoren um

Držimo se pionirskog duha, otvoreni smo za nove ideje

Poput naših osnivača pre 100 godina, želimo da nastavljamo i realizujemo svoju ulogu pionira. To za nas znači da budemo kreativni, strastveni zagovornici novih ideja, da aktivno tragamo za  najboljim rešenjima. Na taj način pomažemo da se pokrene promena i otvaramo prostor za što više odvažnih ideja. Kontinuirano radimo na tome da se mnoge pojave poboljšaju i cenimo moć diverziteta.   

6. Inspiracija

Inspirišemo ljude da sagledaju moć prirode

Deo smo prirode, a priroda je sjajan uzor. Tokom 100 godina koristili smo snagu prirode u svojim proizvodima da bismo podržali prirodno blagostanje i vitalnost. Kroz odgajanje sirovina prema principima biodinamičke poljoprivrede negujemo zdravo zemljište i pomažemo da se očuva biodiverzitet. Pošto u svom radu nalazimo dublji smisao, volimo svoj posao.