Arnika - Masažno ulje

Masaža koja zagreva mišiće uljem od ekstrakta arnike.

Pre i posle sportske ili neke druge iscrpljujuće fizičke aktivnosti zagrejte se i opustite moćnim masažnim uljem od arnike.

Vodeća biljka

Arnika

Blistavo-žuti cvet arnika uspeva na prirodnim planinskim livadama i zemljištu bogatom organskim materijama

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Jedan od naših najpoznatijih proizvoda, Masažno ulje od arnike predstavlja najbolji primer dejstva kombinacije potpuno prirodnih sastojaka. Prirodna biljna ulja suncokreta, masline i ekstrakata cvetova arnike i listova breze čine kožu glatkom, poboljšavaju elastičnost i čvrstinu. Pripremite svoje telo za sport masažom koja podstiče cirkulaciju tela ili opušta nakon fizičke aktivnosti stimulišućim mirisom eteričnih ulja lavande i ruzmarina. Osetićete delotvornost ovog potpuno prirodnog preparata, bilo da ste sportista ili prosto osoba koja voli fizičku aktivnost i brine se o svom telu.

Beneficije

Zagreva, tonizira i okrepljuje. Čini kožu čvršćom, povećava elastičnost i podstiče obnavljanje ćelija. Dermatološki testirano, ne stvara iritacije na koži. Potpuno prirodno, bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. 

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Sastojci

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pre i posle sportske ili neke druge naporne fizičke aktivnosti, naneti nekoliko kapi ulja i nežno masirati mišiće. Moguće koristiti i nakon tuširanja. Ne koristiti na ispucaloj koži.