Iris - Dnevna krema

Balansirana hidratacija kože – za suvu i veoma suvu kožu.

Budite spremne za celodnevni rad, odmor ili igru uz regulativno dejstvo prirodne Dnevne kreme od irisa.

Vodeća biljka

Iris

Omogućava balansiranu hidrataciju kože – ni previše suva, ni previše masna.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Svaki dan je pun promena – toplota, hladnoća, vetar, promena vremena, uticaji unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Pomozite koži da se suoči sa danom uz prirodna balansirajuća svojstva korena organski uzgajanog irisa, u kombinaciji sa nežnim uljem jojobe, umirujućeg hamamelisa i svežeg, okrepljujućeg mirisa prirodnih eteričnih ulja. Vaša koža je meka, osvežena i spremna na sve.

Beneficije

Održava optimalnu hidrataciju kože,osvežava, umiruje i štiti. Dugotrajno regulativno dejstvo. Pogodno kao podloga za šminku. Kompatibilnost sa kožom dermatološki ispitana.

+85%

Osećaj meke kože*

*subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
+33%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Planine Atlas, Maroko

Iris

Saznajte više o irisu, koji se organski uzgaja na planinama Atlas u Maroku, da bi se dobilo dragoceno ulje koje reguliše ravnotežu vlažnosti kože.

Saznajte više
Mapp of Morocco - Iris

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Korišćenje

Svakog jutra izmasirati lice, vrat i dekolte nakon čišćenja i toniziranja. Veoma pogodna kao podloga za šminku – potrebno je samo sačekati nekoliko trenutaka da upije. Za blažu hidrataciju, probajte Dnevno-noćni fluid za lice od irisa koji je posebno formulisan za normalnu i mešovitu kožu.