Iris - Dnevna krema

Balansirana hidratacija kože – za suvu i veoma suvu kožu.

Budite spremne za celodnevni rad, odmor ili igru uz regulativno dejstvo prirodne Dnevne kreme od irisa.

Vodeća biljka

Image of iris flower

Iris

Omogućava balansiranu hidrataciju kombinovane kože – ni previše suva, ni previše masna.

Saznajte više

O proizvodu

Opis

Svaki dan je pun promena – toplota, hladnoća, vetar, promena vremena, uticaji unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Pomozite koži da se suoči sa danom uz prirodna balansirajuća svojstva korena organski uzgajanog irisa, u kombinaciji sa nežnim uljem jojobe, umirujućeg hamamelisa i svežeg, okrepljujućeg mirisa prirodnih eteričnih ulja. Vaša koža je meka, osvežena i spremna na sve.

Beneficije

Održava optimalnu hidrataciju kože,osvežava, umiruje i štiti. Dugotrajno regulativno dejstvo. Pogodno kao podloga za šminku. Kompatibilnost sa kožom dermatološki ispitana.

85%

Osećaj meke kože*

*subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
33%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene
www.natrue.org logo

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Planine Atlas, Maroko

Iris

Saznajte više o irisu, koji se organski uzgaja na planinama Atlas u Maroku, da bi se dobilo dragoceno ulje koje reguliše ravnotežu vlažnosti kože.

Saznajte više
Mapp of Morocco - Iris

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Title

Svakog jutra izmasirati lice, vrat i dekolte nakon čišćenja i toniziranja. Veoma pogodna kao podloga za šminku – potrebno je samo sačekati nekoliko trenutaka da upije. Za blažu hidrataciju, probajte Dnevno-noćni fluid za lice od irisa koji je posebno formulisan za normalnu i suvu kožu.