Skin Food balzam za usne

Mešavina biljnih ulja hidrira i najsuvlje usne.

Za usne kojima je preko potrebna intenzivna, biljno obogaćena hranljiva nega.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Priuštite sebi osećaj neodoljivo nežnih usana, pogotovo tokom hladnih vremenskih prilika. Weleda Skin Food balzam za usne predstavlja bogatu botaničku mešavinu ulja semena suncokreta, kamilice i ekstrakta nevena koja se topi na usnama, štiti ih i  ostavlja osećaj nežnosti i blagi sjaj na njima.

Može da se koristi sa ili bez šminke. 

Beneficije

Intenzivno hrani i hidrira usne. Dermatološki je testirana i ne sadrži sintetičke konzervanse, mirisa, boja i sirovina koji su derivati mineralnih ulja.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite Skin Food balzam za usne sa biljnim uljima za bogatu negu i hidrataciju.

Saznajte više