Skin Food Light

Novo! Za suvu kožu

Zavolećete nežan, osvežavajući dodir Skin Food Light kreme - poput hladnog pića za intenzivnu hidrataciju žedne, suve kože. 

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Skin Food Light odmah po nanošenju donosi osećaj olakšanja i prijatnosti vašoj koži. Ova lagana krema, koja se brzo upija, kombinuje organsko suncokretovo ulje sa prirodnim, umirujućim ekstraktima ljubičice, kamilice i nevena. Koža će odmah iskusiti nežnu negu intenzivne hidratacije, dok lagana formulacija obnavlja zaštitnu barijeru kože, štiteći je od isušivanja. Idealan je saputnik i za upotrebu tokom dana, dok ste u pokretu, jer se brzo apsorbuje, ostavljajući kožu mekom, svilenkasto nežnom i spremnom za sve izazove.

Beneficije

  • Intenzivna nega za suve zone kože
  • Hrani suvu kožu lica i tela
  • Obezbeđuje intenzivnu hidrataciju odmah po nanošenju
  • Ostavlja kožu mekom i glatkom

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite na suve delove kože lica i tela, a potom nežno utrljajte. Sačekajte da se potpuno upije.

Saznajte više

Deo Weleda Skin Food linije  -isprobajte Weleda originalnu, univerzalnu Skin Food kremu za bogatu negu veoma suve kože, Skin Food puter za telo, koji daruje raskošan ritual nege, dok Skin Food balzam za usne nudi savršenu negu suvim, ispucalim usnama kojima je potreban brz oporavak.