Ulje za masažu perineum područja

Potpuno prirodno masažno ulje koje vas priprema za porođaj

Potpuno prirodno ulje koje vam pomaže da se pripremite za porođaj – masaža perineum područja poboljšava elastičnost kože i štiti je od pucanja tokom porođaja. 

O proizvodu

Opis

To je dan koji svi željno iščekuju, ali mame žele da porođaj prođe bez pucanja kože i rana na njihovoj osetljivoj koži. Od 34. nedelje možete da počnete sa pripremama redovno koristeći Ulje za masažu perineum područja da biste poboljšali elastičnost kože. Sa slatkim uljem badema i pšeničnim klicama bogatim vitaminom E, ovo je specijalno formulisano ulje koje činu vašu kožu opuštenom i elastičnom i priprema vas za porođaj. 

Beneficije

Hrani i priprema kožu za porođaj. Redovno kosristite ulje i masirajte perineum područje da biste održali kožu elastičnom i mekom. Dermatološki ispitano. Ovo ulje je proizvod iz linije Weleda preparata za porođaj i dojenje, razvijen od strane iskusnih babica i farmaceuta.

Image of Natrue Logo - Small

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Možete se masirati sami ili uz pomoć partnera. Masirajte 3-4 puta nedeljno 5-10 minuta, od 34. nedelje trudnoće. Najbolje koristiti nakon kupanja u toploj vodi i pražnjenja bešike. Postavite se u udoban, opušten položaj. Navlažite palac (ili kažiprst ako vas masira partner) Uljem za masažu perineum područja i nežno prelazite preko tkiva vodeći računa da masaža ne bude bolna. Stavite prst u vaginu do drugog zgloba. Ritmično masirajte kružnim pokretima lagano pritiskajući zid vagine, kao kazaljka na satu koja se kreće od 3 ka 9. Svakom masažom, tkiva i mišići postaju sve opušteniji i mekši, pa se dužina trajanja masaže može povećavati. Masirajte područje perineuma dok ne osetite blago peckanje a zatim pređite na nežno masiranje predela između vagine i anusa, palcem i srednjim prstom. Nakon masaže, višak ulja se može ukloniti pranjem toplom vodom. Ako imate bilo kakve brige u vezi sa masažom perineum područja, konsultujte se sa svojom babicom ili doktorom.