Krema za brijanje

Nežna formula za glatko i prijatno vlažno brijanje.

Zaštita kože i bogata kremasta pena, spremne za izbrijavanje čak i veoma osetljive kože.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Bogata penasta krema za brijanje sadrži ekstrakt badema, kozje mleko i dan-i-noć kako bi pružila vašoj koži najpogodnije uslove za nežno izbrijavanje. Pažljivo odabrani visokokvalitetni prirodni sastojci pružaju blagi miris a kremasta pena čini vašu kožu mekom i zdravom. 

Beneficije

Čini vlažno izbrijavanje prijatnim, glatkim i nežnim. Dermatološki ispitana, idealna za sve tipove kože, uključujući i veoma osetljivu kožu. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Savet za upotrebu: Nanesite penu četkom za brijanje ili rukama na vlažnu kožu. Nakon brijanja, isperite lice čistom vodom. Za najbolji rezultat, nakon brijanja korisitite Weleda Balzam posle brijanja.