Neven - Hidratantna krema za telo

Bogata intenzivna krema za negu kože beba.

Suva koža uzrokovana trenjem, vremenskim uslovima ili grejanjem u prostoriji ne sme da remeti srećne bebine dane. Uklonite neugodnosti Hidratantnom kremom za telo i lice od nevena.

Vodeća biljka

Neven

Biljka neven je suštinska odlika lekovitih i ukrasnih vrtova, kao i popularni baštenski cvet.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Potpuno mlada koža ima mnogo toga da nauči od prvog dana rođenja – da štiti ono što je unutra pružajući otpor onome spolja. Pružite bebinoj koži nežnu pomoć i zaštitu koja joj je potrebna ovom bogatom umirujućom kremom koja sadrži ulje organskog susama i dragocene ekstrakte organskog nevena. Intenzivna nega suvih regija i zaštita od gubitka vlažnosti kože. Weleda pomaže koži beba da razume svet više od 50 godina.

Beneficije

Zaštita i intenzivna nega koja umiruje bebinu kožu. Sadrži blagotvorni lanolin koji sprečava isušivanje. Održava kožu mekom i smirenom. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Dermatološki dokazana kao veoma blagotvorna čak i za veoma osetljivu kožu.

+100%

Intenzivna nega*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene
+38%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Sastojci

Sastojci

Ekstrakt cveta nevena

Calendula Officinalis Flower Extract

Procvetali neven prepoznaje se po svojim tipičnim cvetovima svetlo ili tamno-narandžaste boje. Sadrži različite karotenoide, flavnoide i saponine. Ekstrakti cveta Calendula Officinalis imaju umurujuće dejstvo i podržavaju regeneraciju kože.  

 

 

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Švebiš Gmind, Nemačka

Neven

Saznajte kako se blistavo-narandžasti cvet nevena gaji u najvećem vrtu medicinskog bilja u Evropi kako bi pomogao u lečenju povreda i upala

Saznajte više
Map of Germany - Calendula Raw Material

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Utrljajte na lice i telo bebe. Pogodno i za pelensku regiju kože koja je sklona osipu, od prvog dana rođenja.