Koristimo kolačiće kako bismo Vam omogućili što bolji online doživljaj. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate njihovu upotrebu u skladu s našom politikom kolačića.

 


DO-ING D.O.O.

Kneginje Ljubice 21
11000 Beograd
Srbija


Balzam posle brijanja

Prijatni, umirujući završetak vlažnog ili suvog brijanja.

Jednostavno, kao da se umivate svežom vodom, koristite ovaj blagi balzam na iziritiranoj koži posle svakog brijanja, vlažnog ili suvog.

O proizvodu

Opis

Brijanje je stresno za vašu kožu, i zato ona zaslužuje da je nagradite blagim balzamom nakon svakog brijanja. U njega smo stavili umirujuću kamilicu, osvežavajući aloe vera gel i organska ulja jojobe i kokosa koja hidriraju. Svež, suptilni miris dolazi od aromatične gorke smole mire i prirodnih eteričnih ulja. To je lagana i efikasna mešavina, idelna čak i za osetljivu kožu.

Beneficije

Osvežava, opušta i smiruje iziritiranu kožu nakon brijanja. Blaga mirisna nota. Dermatološki ispitan, idelan za sve tipove kože uključujući i osetljivu kožu. 

90.0%

Omekšava kožu*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
81.0%

Umiruje kožu*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pre upotrebe dobro pronućkati. Nežno utrljajte u kožu lica i vrata nakon brijanja.