BUDUĆE MAME U SARADNJI SA MAJKOM PRIRODOM

Posvetite pažnju sebi

Pronađite vreme da posvetite sebi pažnju tokom ovog važnog perioda koji će promeniti vaš život. Vašem telu je potrebno vreme kako bi se prilagodilo izazovima trudnoće i porođaja. Vaša će koža, posebno, uživati u blagodetima nežne nege pune ljubavi. Srećom, Weleda Mum linija ima sve prirodne preparate koji su vam za tu negu potrebni, kreirane specijalno za buduće i nove mame. A baš ta, Weleda Mum nega, prva je preporuka nemačkih babica.

Weleda Mum linija – priroda najbolje zna.

Udružite se sa prirodom i probajte našu potpuno prirodnu negu za sebe i svoju bebu. Linija Weleda Mum nudi 100% prirodne kozmetičke preparate sa NATRUE sertifikatom, koje su kreirali eksperti za trudnoću, babice, farmaceuti i sama priroda.

Puter protiv strija za trudnice

Nežnom masažom sprečava nastanak strija
150 ml

U ovom posebnom životnom trenutku možete se pouzdati u izuzetne Weleda Mum preparate za negu i podršku.

U ovom posebnom životnom trenutku možete se pouzdati u izuzetne Weleda Mum preparate za negu i podršku.

Babice su vaš dragocen saradnik tokom trudnoće, porođaja i postporođajnog perioda. Često su upravo one te koje vode brigu o vašoj nezi pre i posle porođaja. Uz takvu profesionalnu i emotivnnu podršku osećaćete da imate uz sebe saveznika tokom svih promena koje nosi trudnoća.

  • Babice su pouzdan partner žena i beba

  • Babice pružaju podršku ženama tokom iskustva trudnoće, porođaja i postporođajnog perioda.

  • Babice znaju odgovore na sva pitanja o trudnoći, porođaju i postporođajnom periodu.

* Preporuka broj 1. nemačkih babica. Izvor: nezavisna studija istraživanja tržišta, 2017, Nemačka.

Očuvajte bliskost porodice.

Partnerska, ili svesna masaža uzajamnog vezivanja, pomaže da se povežete kao porodica. Uživajte u intimnom osećaju bliskosti jedno sa drugim, a vaša beba će osetiti vašu nežnost. Naše babice Karolina i Anja pokazaće vam kako one preporučuju da se radi takva masaža. Verujte našim ekspertima i slušajte svoje telo! Istražite više o ovoj temii ispod teksta u video-karuselu.

Podržava vaše blagostanje i pomaže vam da se povežete kako sa svojim telom, tako i sa bebom.