Badem - Dnevno-noćna krema za lice

Dnevno-noćna nega za osetljivu suvu kožu u bogatoj neparfemisanoj kremi sa bademovim uljem.

Održite svoju kožu smirenom i nastavite sa dnevnim aktivnostima – svi sastojci dnevno-noćne kreme od badema su odabrani da zaštite i umire.

Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Osetljivoj koži je potrebna delikatna nega koja joj pruža podršku i zato smo formulisali ovu bogatu dnevno-noćnu kremu sa uljem koštice šljive i bademovim uljem. Ispod čvrste spoljne opne badema, krije se ulje idealno za smirivanje lako iziritirane kožu. Stabilizuje zaštitini sloj kože, balansira i intenzivno hidrira, isto vreme delujući protiv crvenila, isušivanja i svraba. Čini kožu mekšom i elastičnijom.

Beneficije

Jača zaštitnu funkciju kože i štiti je od spoljnih uticaja. Hidrira i umiruje crvenilo, napetost i svrab. Neparfemisana i dermatološki dokazana kompatibilnost s kožom, čak i kada je sklona alergijama i neurodermatitisu. 

+73%

Ublažena iritacija kože*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
+28%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite kremu ujutru i uveče na kožu lica, vrata i dekoltea, nakon čišćenja. Sačekajte da upije pre nanošenja šminke. Za blažu hidrataciju probajte Dnevno-noćni fluid za lice od badema posebno formulisan za osetljivu mešovitu kožu.