Badem - Mleko za čišćenje

Posebno blago, neparfemisano mleko za čišćenje za osetljivu kožu.

Esencija nežnog čišćenja, pažljivo formulisana za obnavljanje vaše savršene kože.


Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Započnite svoju svakodnevnu rutinu negovanja osetljive kože blagim, hranljivim mlekom za čišćenje lica koje je izuzetno kompatibilno sa kožom. Organski badem i blago ulje koštice šljive sa svojim hranljivim svojstvima blagotvorno deluju na sebum kože. Nežno dejstvo ovog blagog kremastog preparata za čišćenje obnavlja ravnotežu lipida i održava vlažnost kože.

Beneficije

 

 

Izuzetno blag losion koji sprečava isušivanje, obnavlja ravnotežu lipida, ishranjuje i čini kožu mekom i svežom. Pogodan za uklanjanje šminke –izbegavati predeo oko očiju. Dermatološki dokazana kompatibilnost s kožom koja je osetljiva i sklona alergijama.

Bez sintetičkih konzervansa, mirisa, boje i sirovina dobijenih od mineralnog ulja.

 

+90%

Osećaj prijatnosti na koži*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
+82%

Odlična čisteća svojstva*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Za čišćenje ili uklanjanje šminke ujutru i uveče nanesite mleko tupferom i isperite mlakom vodom ili vlažnim tupferom. Za posebno nežno umivanje lica nanesite vrhovima prstiju i isperite vodom.