Blago mleko za čišćenje lica

Prvi korak svakodnevne prirodne nege lica.

Dubinsko čišćenje koje čuva prirodna zaštitna svojstva kože posebno namenjeno normalnoj i suvoj koži.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Započnite svoju svakodnevnu negu kože savršenim veganskim* Weleda Blagim mlekom za čišćenje lica. Formula koja ne isušuje i dubinski čisti sadrži sastojke kao što su hamamelis – vrhunski čistač kože – ulje jojobe i druga hranjiva organska biljna ulja i eterična ulja koja daju svežu mirisnu notu. Nakon toga koristite Weleda Tonik za lice i Weleda hidratant koji najbolje odgovara vašem tipu kože – na bazi irisa, nara ili divlje ruže.

 

*Proizvodi koji su označeni kao veganski ne sadrže sirovine dobijene od životinja. Međutim, ne možemo u potpunosti isključiti da je došlo do kontakta ovih proizvoda i njihovih sirovina sa materijama životinjskog porekla tokom proizvodnog procesa.

Beneficije

Nežno, neisušujuće, dubinsko čišćenje, za normalnu i suvu kožu. Pogodno za uklanjanje šminke. Zaštitni sloj kože je netaknut, a koža je blistava i sveža. Dermatološki ispitano.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini
Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini

Tupferom ili vrhovima prstiju masirati cirkularnim pokretima ujutru i uveče. Nežno isprati mlakom vodom ili vlažnim tupferom. Izbegavati zonu oko očiju – za uklanjanje šminke oko očiju možete koristiti Weleda Ulje za lice od badema. Nakon toga koristite Weleda Tonik za lice i neki od Weleda proizvoda za hidrataciju koji najbolje odgovara vašem tipu kože.