Badem - Ulje za lice

Najbogatija nega za osetljivu kožu.

Prozirni šapat potpuno prirodnog neparfemisanog ulja na vašoj koži – umirujući i okrepljujući osećaj užitka. 

Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Kada vam je potrebna intenzivna nega, pružamo vam uživanje i delotvornost u jednom nežnom preparatu. Naše vegansko* Ulje od badema zahvaljujući mešavini ulja badema i koštice šljive stvara lagani sloj koji štiti od isušivanja i donosi olakšanje osetljivoj koži sklonoj zatezanju i iritacijama usled dejstva spoljne sredine. Ovaj blago hranljivi i zaštitni preparat se može koristiti i kao povremena zaštita od hladnoće ili za uklanjanje šminke oko očiju.

*Proizvodi koji su označeni kao veganski ne sadrže sirovine dobijene od životinja. Međutim, ne možemo u potpunosti isključiti da je došlo do kontakta ovih proizvoda i njihovih sirovina sa materijama životinjskog porekla tokom proizvodnog procesa.

Beneficije

Obnavlja ravnotežu kože i njenu zaštitnu funkciju, umiruje crvenilo, svrab i napetost, stabilizuje u harmonizuje kožu, intenzivno je neguje i štiti od spoljnih uticaja. Dermatološki dokazana kompatibilnost sa osetljivom kožom, čak i kada je sklona alergijama. 

+65%

Umanjena napetost*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene
+65%

Osećaj somotski meke kože*

*Subjektivni osećaj nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Koristite svakodnevno, ili kao zaštitu od hladnoće. Zagrejte nekoliko kapi u dlanovima a onda nežno utrljajte u kožu nakon čišćenja, dok je još vlažna. Za uklanjanje šminke u zoni oko očiju, nanesite nekoliko kapi na tupfer.