Badem - Kremasti gel za tuširanje

Gel za tuširanje od badema veoma nežno čisti i brine se o koži.

Opuštajuće iskustvo tuširanja za svaki dan, posebno za osetljivu kožu.A soothing shower experience for everyday use, especially for sensitive skin.

Vodeća biljka

Badem

Badem je prepun minerala i vitamina. Snabdeva nas nezasićenim masnim kiselinama, proteinima visokog kvaliteta i povrh svega, predivnog je ukusa. Zato i nije iznenađujuće to što je badem tako cenjen kada je u pitanju nega kože.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Šta god da je uzrok osetljivosti kože, njoj je uvek potrebna posebna nega. Kremasti gel za tuširanje od badema je posebno napravljen za kožu koja je lako iziritirana. Blagi surfaktanti na bazi biljaka nežno čiste, a formula bez sapuna sa uljem organskog badema osvežava lipidni sloj i pomaže regulisanje hidratacije kože za opuštajuće tuširanje i svilenkasto meku kožu.

Beneficije

Bez glutena, prilagođen pH vrednosti kože tela. Tolerancija kože i efikasnost klinički testirani i dermatološki dokazani. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja.Vegan, pH-skin balanced. Skin tolerance and efficacy clinically tested and dermatologically confirmed. Free of synthetic preservatives, fragrances, colourants, and raw materials derived from mineral oils.

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Sastojci

Sastojci

Ulje slatkog badema

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Fino i lagano ulje slatkog badema je veoma blagotvorno za kožu,a idealno je za osetljivu, ogrubelu, i suvu kožu sklonu perutanju. Ulje slatkog badema je veoma pogodno za negu beba i male dece. Odlikuje se visokim sadržajem nezasićenih masnih ulja kao što su ulje i linoleinska kiselina. 

 

Ši puter

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Ši puter je polučvrsta biljna mast, nalik puteru. Blagotvorni ši puter se najviše koristi za poboljšanje konzistencije. Na koži ostavlja fini film koji omekšava i održava vlagu kože. 

 

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Alikante, Španija

Badem

Saznajte više o kooperativi Manan u Alikanteu u Španiji, gde se gaje bademi za Weleda preparate. Ulje badema pruža nežnu negu osetljivoj koži.

Saznajte više
Image of Almond Spain - Almond

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Pružite svojoj osetljivoj koži dodatnu negu, koristeći Weleda Losion za telo od badema nakon tuširanja.