Blaga pena za čišćenje lica

Dubinski čisti normalnu i kombinovanu kožu

Dubinski očistite i osvežite kožu našim prirodnim proizvodom za čišćenje lica, iskoristivši vredne biljne ekstrakte koje ova nežna pena sadrži.

O proizvodu

Opis

Blaga pena za čišćenje je prirodan proizvid za čišćenje normalne i mešovite kože, koji je ne isušuje, a vrlo temeljno čisti. Pažljivo odabrani, blagi čistači biljnog porekla uklanjaju priljavštinu, ali ne narušavaju prirodnu ravnotežu vlažnosti kože. Ovi čistači svakodnevno ispiraju nečistoće, višak masnoće i šminku na najprirodniji, najefikasniji način. Sadrži ekstrakt organskog hamamelisa, zajedno sa svežim, okrepljujućim mirisima esencijalnih ulja. Vaša koža je spremna za ostatak vaše rutine za negu kože - sveža, gipka i mekana.

Beneficije

  • Čisti dubinski, ali nežno
  • Ne isušuje kožu
  • Okrepljujući miris

Dermatološki potvrđena tolerancija kože

www.natrue.org logo

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Koristiti ujutru i uveče. Istisnite penu na vrhove prstiju ili vlažan tupfer i nanesite na vlažnu kožu lica i vrata. Izbegavajte područje oko očiju. Isperite toplom vodom.

Saznajte više

Savet:

Možete koristiti Ulje za lice od badema kako biste uklonili šminku sa očiju.