Tonik za lice

Dubinski čisti i usavršava sve tipove kože.

Osvežavajući tonik za svakodnevnu negu kože – sa sokom organskog limuna i svežim prirodnim mirisom.

O proizvodu

Opis

Osvežavajući Weleda Tonik za lice kombinuje ekstrakte koji čiste, zatvaraju pore i toniziraju kožu, kao i blagi astringent hamamelis, ekstrakte divlje ruže i prirodna eterična ulja za blag, osvežavajući miris. Koristite nakon čišćenja a pre hidriranja lica nekom od krema koja najbolje odgovara vašem tipu kože – Weleda Iris, Divlja ruža, Nar ili Noćurak. Savršeno sveža kombinacija koja čini kožu čistom, revitalizovanom i toniziranom.

Beneficije

Tonik koji čisti, tonizira, i sužava pore, blago astringentan i osvežavajuć. Odgovara svim tipovima kože. Dermatološki ispitan. 

Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više
Vegan

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Naneti na tupfer i nežno očistiti lice, vrat i dekolte ujutru i uveče nakon upotrebe Weleda Blagog mleka za čišćenje lica. Izbegavati zonu oko očiju.