Tonik za lice

Dubinski čisti i usavršava sve tipove kože.

Osvežavajući tonik za svakodnevnu negu kože – sa sokom organskog limuna i svežim prirodnim mirisom.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Osvežavajući veganski* Tonik za lice kombinuje ekstrakte koji čiste, sužavaju pore i toniziraju kožu. Blagi astringent hamamelis, ekstrakte divlje ruže i prirodna eterična ulja za nežan, osvežavajući miris. Koristite nakon čišćenja, a pre hidriranja lica nekom od krema koja najbolje odgovara vašem tipu kože – Weleda iris, divlja ruža ili nar. Savršeno sveža kombinacija koja čini kožu čistom, revitalizovanom i toniziranom.

*Proizvodi koji su označeni kao veganski ne sadrže sirovine dobijene od životinja. Međutim, ne možemo u potpunosti isključiti da je došlo do kontakta ovih proizvoda i njihovih sirovina sa materijama životinjskog porekla tokom proizvodnog procesa.

Beneficije

Tonik koji čisti, tonizira, i sužava pore, blago astringentan i osvežavajuć. Odgovara svim tipovima kože. Dermatološki ispitan. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of Cleansing And Moods - Mini
Image of Cleansing And Moods - Mini

Naneti na tupfer i nežno očistiti lice, vrat i dekolte ujutru i uveče nakon upotrebe Weleda Blagog mleka za čišćenje lica. Izbegavati zonu oko očiju.