Sredstvo za čišćenje i toniziranje 2 u 1

Brz i prirodan početak svakodnevne nege kože. Čisti i tonizira normalnu i mešovitu kožu u samo jednom koraku.

Brz i prirodan početak savršene nege kože za svakodnevnu upotrebu.

O proizvodu

Opis

Da, vi se brinete o svojoj koži, i želite da sve što nanesete na nju bude prirodno i dobro. Ali, vi takođe želite brzinu, i zato smo za vas napravili jedinstvenu kombinaciju prvih koraka svakodnevne nege u jednoj bočici - kremasti losion sa sapunom od ulja maslline u kombinaciji sa korenom irisa za nežno čišćenje, blagim astringentnim hamamelisom koji tonizira i osvežavajućom citrusnom notom prirodnog eteričnog ulja. Nakon korišćenja, probajte neki od preparata na bazi irisa, divlje ruže ili nara i zakoračite u dan s novom energijom!

Beneficije

Dubinsko čišćenje i toniziranje, pogodno za normalnu i mešovitu kožu (ka masnoj). Poboljšava izgled kože, uklanja šminku (izbegavati zonu oko očiju) i savršeno se uklapa sa svim Weleda linijama za negu kože. Dermatološki ispitano.

www.natrue.org logo

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini
Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini

Ujutru i uveče vlažnim tupferom lagano utrljajte na kožu lica, vrata i dekoltea. Ponavljajte sve dok je tupfer čist. Isprati mlakom vodom po potrebi. Izbegavajte zonu oko očiju - za uklanjanje šminke oko očiju koristite Ulje za lice od badema.