Sredstvo za čišćenje i toniziranje 2 u 1

Brz i prirodan početak svakodnevne nege kože. Čisti i tonizira normalnu i mešovitu kožu u samo jednom koraku.

Brz i prirodan početak savršene nege kože za svakodnevnu upotrebu.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Da, vi se brinete o svojoj koži i želite da sve što nanesete na nju bude prirodno i dobro, ali takođe želite brzinu i zato smo za vas napravili jedinstvenu kombinaciju prvih koraka svakodnevne nege u jednoj bočici - kremasti losion sa sapunom od ulja maslline u kombinaciji sa blagim astringentnim hamamelisom koji tonizira i osvežavajućom citrusnom notom prirodnog eteričnog ulja. Nakon korišćenja, probajte neki od preparata na bazi irisa, divlje ruže ili nara i zakoračite u dan s novom energijom!

Beneficije

Dubinsko čišćenje i toniziranje, pogodno za normalnu i mešovitu kožu (ka masnoj). Poboljšava izgled kože, uklanja šminku (izbegavati zonu oko očiju) i savršeno se uklapa sa svim Weleda linijama za negu kože. Dermatološki ispitano.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini
Image of And Moods Face Wi Application Img L Mini Jpg Wi Application Img L - Mini

Ujutru i uveče vlažnim tupferom lagano utrljajte na kožu lica, vrata i dekoltea. Ponavljajte sve dok je tupfer čist. Isprati mlakom vodom po potrebi. Izbegavajte zonu oko očiju - za uklanjanje šminke oko očiju koristite Ulje za lice od badema.