Sredstvo za čišćenje i toniziranje 2 u 1

Brz i prirodan početak svakodnevne nege kože. Čisti i tonizira normalnu i mešovitu kožu u samo jednom koraku.

Brz i prirodan početak savršene nege kože za svakodnevnu upotrebu.

O proizvodu

Opis

Da, vi se brinete o svojoj koži, i želite da sve što nanesete na nju bude prirodno i dobro. Ali, vi takođe želite brzinu, i zato smo za vas napravili jedinstvenu kombinaciju prvih koraka svakodnevne nege u jednoj bočici - kremasti losion sa sapunom od ulja maslline u kombinaciji sa korenom irisa za nežno čišćenje, blagim astringentnim hamamelisom koji tonizira i osvežavajućom citrusnom notom prirodnog eteričnog ulja. Nakon korišćenja, probajte neki od preparata na bazi irisa, divlje ruže ili nara i zakoračite u dan s novom energijom!

Beneficije

Dubinsko čišćenje i toniziranje, pogodno za mešovitu i suvu kožu. Poboljšava izgled kože, ukljanja šminku (izbegavati zonu oko očiju) i savršeno se uklapa sa svim Weleda linijama za negu kože. Dermatološki ispitano

Natrue

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Saznajte više

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Ujutru i uveče vlažnim tupferom lagano utrljajte na kožu lica, vrata i dekoltea. Ponavljajte sve dok je tupfer čist. Isperite mlakom vodom. Izbegavajte zonu oko očiju - za uklanjanje šminke oko očiju koristite Ulje za lice od badema.