Arnika - Sportski gel za tuširanje

Lagan, transparentan gel koji stimuliše osećaj svežine.

Doživite nalet energije pod tušem i uživajte u jedinstvenom mirisu ruzmarina i lavande, koji će vas potpuno oporaviti nakon vežbanja.

 

Vodeća biljka

Arnika

Blistavo-žuti cvet arnika uspeva na prirodnim planinskim livadama i zemljištu bogatom organskim materijama

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Weleda Sportski gel za tuširanje od arnike je savršen partner za vežbanje - onaj koji upotpunjuje vaše napore i sa zadovoljstvom brine o vama. Osvežavajuća i stimulativna esencijalna ulja ruzmarina i lavande se savršeno dopunjuju tako da umire vaš um, a telu povrate energiju. 100% naših surfaktanata je biorazgradivo. 

 
 

Beneficije

Stimulativan miris, osvežavajuć; nežno čisti. Dermatološki testiran. Bez sintetičkih konzervanasa, mirisa, boja ili sirovina dobijenih iz mineralnih ulja. 

 

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Za vreme kupanja ili tuširanja, nanesite na celo telo. Nakon toga, umasirajte Arnika masažno ulje koje sprečava napetost i bolove u mišićima, održavajući ih toplim i fleksibilnim.