Arnika - Sportski gel za tuširanje

Lagan, transparentan gel koji stimuliše osećaj svežine.

Doživite nalet energije pod tušem i uživajte u jedinstvenom mirisu ruzmarina i lavande, koji će vas potpuno oporaviti nakon vežbanja.

Vodeća biljka

Arnika

Blistavo-žuti cvet arnika uspeva na prirodnim planinskim livadama i zemljištu bogatom organskim materijama

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Weleda Sportski gel za tuširanje od arnike je savršen partner za vežbanje - onaj koji upotpunjuje vaše napore i sa zadovoljstvom brine o vama. Osvežavajuća i stimulativna esencijalna ulja ruzmarina i lavande se savršeno dopunjuju tako da umire vaš um, a telu povrate energiju. 100% naših surfaktanata je biorazgradivo. 

Beneficije

Stimulativan miris, osvežavajuć; nežno čisti. Dermatološki testiran. Bez sintetičkih konzervanasa, mirisa, boja ili sirovina dobijenih iz mineralnih ulja. 

 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Osnovne sirovine

Osnovne sirovine

Karpati, Rumunija

Arnika

Arnika dolazi iz Rumunije gde Weleda igra pionirsku ulogu u održivoj nabavci medicinskog bilja. Saznajte više.

Saznajte više
Map of Romania - Arnica

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Za vreme kupanja ili tuširanja, nanesite na celo telo. Nakon toga, umasirajte Arnika masažno ulje koje sprečava napetost i bolove u mišićima, održavajući ih toplim i fleksibilnim.