Aroma Shower Energy Back

Aroma - gel za tuširanje Energy

Stimulativni gel za tuširanje.
Energetski miris naučno dokazan.

Napunite se energijom. Dopustite da vas ovaj stimulativni, 100% prirodni miris đumbira, limunove trave i kedra inspiriše za novi dan. Biorazgradiva formula.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Za dobar osećaj i početak dana, miris energije ranog jutra i buđenja donose nam 100% prirodni mirisi đumbira, limunske trave i kedra. Zatvorite oči i udahnite duboko. Prepustite se mirisima dok niz vašu kožu klizi gel, biorazgradive formule, koji se lako ispira i čuva hidriranost vaše kože. Nežni čistači bazirani su na blagim biljnim surfuktantima.

Savršeno podržavaju vaše prirodno blagostanje i vitalnost. 

Zakoračite u dan puni energije koju će vam udahnuti čiste arome prirode, vodeći vaš korak ka nekom srećnijem prostoru.

Tolerancija kože je dermatološki dokazana.

 

Ekskluzivno kreiran miris od 100% prirodnih esencijalnih ulja

Osetite se razbuđeno, živahno, puni svežine i energije

Razigran, oštar miris đumbira ukomponovan je sa limunovom travom i drvenastim, toplim mirisom kedra. Ova aromatična harmonija citrusnih i začinskih nota prava je inspiracija za čula, podiže duh i pokreće u novi dan.

Beneficije

Energetski miris – naučno dokazan

  • nalet nove energije
  • čuva prirodnu vlažnost kože
  • nežno čisti uz pomoć surfuktanata biljnog porekla
  • dermatološki dokazana tolerancija kože

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite obilno na kožu tokom tuširanja ili kupanja. Deluje bez stvaranja puno pene.

Saznajte više

Savet:

Da bogato nahranite kožu, nastavite negu posle tuširanja Weleda losionima ili uljima za telo.