Aroma Shower Harmony Back

Aroma - gel za tuširanje Harmony

Blagotvorni gel za tuširanje.
Iskusite mirisnu harmoniju šume.

Prošetajte šumom četinara uz sveže, 100% prirodne arome sibirske i srebrne jele, uz relaksirajući lavandin. Biorazgradiva formula.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Počnite dan inspiracijom: udahnite duboko kristalno čist šumski vazduh koji vam donose 100% prirodni mirisi sibirske i srebrne jele, uz relaksirajući lavandin. Zažmurite i udišite duboko, dok niz vašu kožu klizi aromatični gel, biorazgradive formule, koji se lako spira, nežno čisti i čuva hidriranost kože. Nežni čistači bazirani su na blagim biljnim surfuktantima.

Neka vašim duhom ovlada harmonija šume uz čiste, 100% prirodne arome koje se šire pod parom tuša.

Tolerancija kože je dermatološki dokazana.

 

Ekskluzivno kreiran miris od 100% prirodnih esencijalnih ulja

Zakoračite u četinarsku šumu, pružite podršku prirodno dobrom osećaju u svojoj koži.

Iskusite harmoniju šume na proplanku na kom se prepliću drvenasti mirisi četinara, sibirske i srebrne jele, uz lake nalete aromatičnog i relaksirajućeg lavandina. Upijajte harmoniju šume u ovom dragocenom opuštajućem momentu. 

Beneficije

Iskustvo harmonije šumskog proplanka okruženog četinarima

  • podrška vašem dobrom osećaju i vitalnosti
  • čuva prirodnu vlažnost kože
  • nežno čisti uz pomoć surfuktanata biljnog porekla
  • dermatološki dokazana tolerancija kože

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite obilno na kožu tokom tuširanja ili kupanja. Deluje bez stvaranja puno pene.

Saznajte više

Savet:

Da bogato nahranite kožu, nastavite negu posle tuširanja Weleda losionima ili uljima za telo.