Aroma Shower Love Back

Aroma - gel za tuširanje Love

Romantični gel za tuširanje.
Nežno obavija um, telo i duh.

Okupajte se u ljubavi. Osetite kako vas obavija 100% prirodan miris romantične ruže, jasmina i ilang ilanga, koji pruža podršku vašoj vitalnosti. Biorazgradiva formula.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Neka ovo bude kupanje u ljubavi i nežnosti. Neka vas obavije zaštitnički zagrljaj čistih, 100% prirodnih i tako romantičnih mirisa ruže, jasmina i ilang ilanga. Zažmurite i duboko udahnite dok niz vašu kožu klizi aromatični gel, biorazgradive formule, koji se lako spira, nežno čisti i čuva hidriranost kože. Nežni čistači bazirani su na nežnim biljnim surfuktantima.

Pružite podršku svojoj vitalnosti i dobrom osećaju, dok vas arome prirode podsećaju na voljene i nežne trenutke.

Tolerancija kože dermatološki dokazana

 

Ekskluzivno kreiran miris od 100% prirodnih esencijalnih ulja

Okružite se ljubavlju i nežnošću

Zakoračite u cvetni vrt, prošetajte kroz ucvale ruže, jasmine i ilang ilang. Mirisi će vas obaviti udobnim plaštom harmonije, milujući vaš duh i vaš um.

Beneficije

Obavija čula plaštom zanosnog romantičnog mirisa

  • priziva osećaj ravnoteže
  • čuva prirodnu vlažnost kože
  • nežno čisti uz pomoć surfuktanata biljnog porekla
  • dermatološki dokazana tolerancija kože

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite obilno na kožu tokom tuširanja ili kupanja. Deluje bez stvaranja puno pene.

Saznajte više

Savet:

Da bogato nahranite kožu, nastavite negu posle tuširanja Weleda losionima ili uljima za telo.