Aroma Shower Relax Back

Aroma - gel za tuširanje Relax

Umirujući gel za tuširanje.
Relaksirajuće dejstvo mirisa naučno dokazano.

Uplovite u savršeni mir ovim opuštajućim, 100% prirodnim mirisom lavande, bergamota i vetivera, koji vam donosi osećaj spokoja. Biorazgradiva formula.

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Podržite osećaj ugodnosti ovim umirujućim, 100% prirodnim mirisom lavande, bergamota i vetivera. Zažmurite i udahnite duboko dok niz vašu kožu klizi aromatični gel, biorazgradive formule, koji se lako spira, nežno čisti i održava kožu hidriranom. Nežni čistači bazirani su na blagim biljnim surfuktantima.

Napravite pauzu u užurbanom danu, dopuštajući mirisu da vas obuzme i donese osećaj relaksacije i smirenosti.

Naučno dokazano relaksirajuće delovanje mirisa.

Tolerancija kože je dermatološki dokazana.

 

Ekskluzivno kreiran miris od 100% prirodnih esencijalnih ulja

Osetite spokoj i umirite um

Umirite um suptilnom, relaksirajućom aromatskom mešavinom lavande, svetlog bergamota i toplog, drvenastog vetivera.
Ovo je poziv da pronađete osećaj spokoja za svoj duh i umirite um.

Beneficije

Relaksirajući miris je naučno dokazan

  • donosi osećaj smirenosti i spokoja
  • kremasta, hranljiva formula (11% biljnih ulja)
  • nežno čisti uz pomoć surfuktanata biljnog porekla
  • dermatološki dokazana tolerancija kože

Vegan

Naša Vegan oznaka čini da svakome, već na prvi pogled, bude jasno koji proizvodi ne sadrže nikakve sastojke životinjskog porekla. Svi proizvodi sa jasno istaknutom oznakom Vegan garantuju 100% vegansku kozmetiku.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite obilno na kožu tokom tuširanja ili kupanja. Deluje bez stvaranja puno pene.

Saznajte više

Savet:

Da bogato nahranite kožu, nastavite negu posle tuširanja Weleda losionima ili uljima za telo.