Beli slez - krema za lice

Umiruje i hidrira bebinu hipersenzitivnu i suvu ili atopičnu kožu.

Nežna, prirodna krema za lice bez dodatih parfema. Beli slez, dan-i-noć, slatki badem, pčelinji vosak i kokos – najlepši darovi prirode. 

Vodeća biljka

Beli slez

Stvara zaštitni sloj koji pomaže zdravo formiranje kože

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Kada je beba mirna i nasmejana, i majka je. Weleda je sarađivala sa babicama kako bi kreirala liniju proizvoda za bebe na bazi belog sleza, koji su izuzetno blagotvorni za hipersenzitivnu, suvu i atopičnu bebinu kožu. Beli slez krema za lice kombinuje nežni dodir umirujućeg organskog belog sleza i nežnog dana-i-noći sa hranljivim organskim uljima kokosa i slatkog badema. Zlatni organski pčelinji vosak stvara zaštitni film koji štiti kožu i pruža prirodni, blagi miris. Smiruje suvu kožu i svrab, prirodno štiteći kožu.

Beneficije

Hrani, smiruje i održava vlažnost. Umiruje svrab i štiti od štetnih uticaja okoline. Smiruje iritiranu kožu. Sertifikovana prirodna nega beba, bez parfema i dermatološki dokazana kao pogodna za hipersenzitivnu, suvu i atopičnu kožu. 

+80%

Umiruje kožu*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene
+35%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nežno nanesite na bebino lice svaki dan. Takođe pogodna za oseltjivu, suvu i atopičnu kožu odraslih.