Beli slez - losion za telo

Nežna briga za delikatnu kožu celog bebinog tela.

Najnežnije od prirode. Savršeni losion za bebe za hipersenzitivnu ili atopičnu kožu – umiruje i štiti.

Vodeća biljka

Beli slez

Stvara zaštitni sloj koji pomaže zdravo formiranje kože

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Weleda je pitala babice za savet da bi kreirala savršeni hidratantni losion i one su nam pomogle da izaberemo najdelikatniju formulu koju smo ikada napravili. Ekstrakti organskog belog sleza stvaraju zaštitni sloj oko bebe, umilni dan-i-noć smiruje iritaciju a ulja organskog kokosa i susama hrane kožu. Losion za telo bez mirisa oslobađa crvenila i pruža ugodni osećaj hlađenja na koži. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima naš Beli slez losion za telo ima prijatnu, blagu mirisnu notu bez eteričnih ulja. Za delikatnu kožu kojoj je potrebna briga – posebno u porodici kojoj osetljiva koža i alergije nisu strane.

Beneficije

Hrani, umiruje i ublažava iritacije veoma osetljive, suve u atopične kože. Smiruje svrab, hladi, umiruje i intenzivno hidrira. Sertifikovana organska nega tela bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Dermatološki dokazan kao blagotvoran i za veoma osetljivu i hipersenzitivnu kožu.

+76%

Umiruje kožu*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene
+38%

Povećana vlažnost kože*

*Testirano nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nežno nanesite na kožu celog bebinog tela svaki dan. Takođe pogodsn i za odrasle sa hipersenzitivnom, suvom i atopičnom kožom.