Beli slez - pelenska krema

Nega pelenske regije od prvog dana rođenja nežnim prirodnim sastojcima.

Čista, suva i srećna guza, zaštićena od bolne kože. Neparfemisana Beli slez pelenska krema je nešto što svaki roditelj želi svom detetu.

Vodeća biljka

Beli slez

Stvara zaštitni sloj koji pomaže zdravo formiranje kože

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Vaša beba će se radovati menjanju pelena, uz umirujuću negu koju Beli slez pelenska krema pruža osetljivoj koži vaše bebe. Posebno formulisana za hipersenzitivnu i atopičnu kožu beba, ova krema sadrži organske ekstrakte umirujućeg belog sleza i dana-i-noći, kao i ulje organskog susama i kokosa koja održavaju kožu zdravom. Cink oksid štiti protiv vlage a organski zlatni pčelinji vosak i kokosovo ulje daju joj nežni miris. Nema veštačkih mirisa, nema bola – tu je samo osmeh i dodir najnežnije nege. 

Beneficije

Sprečava bol u pelenskoj regiji, štiti protiv vlage. Čuva i hrani hipersenzitivnu, suvu i atopičnu kožu. Umiruje, hidrira i podržava razvoj zdrave kože. Sertifikovana nega za bebe i dermatološki dokazana kao blagotovorna za hipersenzitivnu kožu. 

+95%

Intenzivna nega kože*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene
+100%

Umiruje kožu*

*Ocena roditelja nakon 28 dana primene

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Nanesite na celu pelensku regiju nakon pažljivog čišćenja i sušenja.