Breza - Piling za telo

Piling koji stimuliše i okrepljuje kožu.

Podiže raspoloženje umornoj koži uz pomoć sićušnih, nezagađujućih kuglica od prirodnog voska za osećaj blistave čistoće nakon tuširanja!

Vodeća biljka

Breza

Tokom maja i juna, breza intenzivno raste prepuna aktivnih sastojaka koji takođe daju novi podsticaj i energiju našim sistemima.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Nedeljno tuširanje okrepljujućim Pilingom za telo od breze oslobađa vaš prikriveni sjaj, stimuliše cirkulaciju i osvežava tonus vaše kože. Umorna koža se ponovo budi kada se naše kuglice od prirodnog voska bace na posao – sićušne granule su sačinjene od prirodnog voska, posebno su nežne, i ne štete okolini. Okrepljujući i osvežavajući miris grejpfruta, citrusa i čempresa se zadržava na koži tako da odišete zadovoljstvom.

Beneficije

Poboljšava izgled kože. Vitalne ćelije ostaju nepovređene – podstiče obnavljanje kože i ne isušuje je. Blag za kožu i dermatološki dokazan. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Ne zagađuje okolinu.

+88%

ne isušuje kožu*

*Subjektivni osećaj nakon 7 primene)
+88%

osećaj glatke i mekše kože*

*Subjektivni osećaj nakon 7 primene)

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Jednom nedeljno, za vreme tuširanja, masirajte kružnim pokretima vlažnu kožu Pilingom za telo od breze, posebno se koncentrišući na problematične zone kao što je gornji deo butina. Dobro isperite. Za još bolje rezultate koristite u kombinaciji sa Uljem protiv celulita od breze.