Breza - Piling za telo

Piling koji stimuliše i okrepljuje kožu.

Podiže raspoloženje umornoj koži uz pomoć sićušnih, nezagađujućih kuglica od prirodnog voska za osećaj blistave čistoće nakon tuširanja!

Vodeća biljka

Breza

Tokom maja i juna, breza intenzivno raste prepuna aktivnih sastojaka koji takođe daju novi podsticaj i energiju našim sistemima.

Saznajte više

O proizvodu

O proizvodu

Opis

Nedeljno tuširanje okrepljujućim Pilingom za telo od breze oslobađa vaš prikriveni sjaj, stimuliše cirkulaciju i osvežava tonus vaše kože. Umorna koža se ponovo budi kada se naše kuglice od prirodnog voska bace na posao – sićušne granule su sačinjene od prirodnog voska, posebno su nežne, i ne štete okolini. Okrepljujući i osvežavajući miris grejpfruta, citrusa i čempresa se zadržava na koži tako da odišete zadovoljstvom.

Beneficije

Poboljšava izgled kože. Vitalne ćelije ostaju nepovređene – podstiče obnavljanje kože i ne isušuje je. Blag za kožu i dermatološki dokazan. Bez veštačkih konzervanasa, mirisa, boja i sirovina na bazi mineralnih ulja. Ne zagađuje okolinu.

+88%

ne isušuje kožu*

*Subjektivni osećaj nakon 7 primene)
+88%

osećaj glatke i mekše kože*

*Subjektivni osećaj nakon 7 primene)

Natrue

Prirodna kozmetika nije uvek zaista prirodna. NaTrue je prvi međunarodno priznati žig garancije kvaliteta za organsku i prirodnu kozmetiku koji nam pomaže da, u ’moru’ oznaka, napravimo pravi izbor.

 

UEBT

Weleda doprinosi napretku ljudi i biodiverziteta. Oznaka Saveza za etičku bio-trgovinu (UEBT) za “SOURCING WITH RESPECT" (Održiva nabavka sirovina) potvrda je da se biodiverzitet štiti tokom uzgajanja, ekstrakcije i daljeg obrađivanja prirodnih sastojaka koje koristimo. Takođe se odnosi na našu posvećenost da svi u lancu nabavke imaju adekvatnu novčanu nadoknadu i budu tretirani s poštovanjem.

B-Corp ™

B Corporation je sertifikat koji nudi B Lab, nezavisna, nevladina, neprofitna organizacija. Sertifikat je ocenjivao društvene i ekološke performanse kompanije, od lanca snabdevanja i ulaznih materijala do dobrotvornih davanja i beneficija zaposlenih. B Corp sertifikacija nagoveštava nameru preduzeća da zadrži svrhu u srži kompanije. 

Organic

Sa dragocenim sastojcima iz organskog uzgoja. Ova oznaka garantuje da Weleda koristi visokokvalitetne sastojke koji su sertifikovano organski.

Biorazgradiva formula

Supstance ili materijali su opisani kao “biorazgradivi” ako se mogu razložiti na manje komponente prirodnim procesima, na primer uz delovanje bakterija ili enzima, koji ih vraćaju nazad u prirodne životne cikluse planete. Pre tvrdnje o biorazgradivosti proizvoda, reprezentativne formule su testirali nezavisni instituti u skladu sa uputstvima koje postavlja  OECD (Organizacija za ekonomsku saradnju i razvoj).  Weleda ovde definiše biorazgradivost na sledeći način: proizvod označen kao “biorazgradiv” u skladu je sa zahtevima o biorazgradivosti prema OECD-u.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Jednom nedeljno, za vreme tuširanja, masirajte kružnim pokretima vlažnu kožu Pilingom za telo od breze, posebno se koncentrišući na problematične zone kao što je gornji deo butina. Dobro isperite. Za još bolje rezultate koristite u kombinaciji sa Uljem protiv celulita od breze.